Zağpa Yolu nihayet yapılıyor...

Yapımı yılan hikayesine dönen,zağpa yolu için çalışmalar başladı.

Zağpa Yolu nihayet yapılıyor...

Çamoluk'un  son yıllarda ki kangren olmuş sorunlarından olan,Zağpa Çamoluk  yolu asfaltlama çalışmaları başladı.

06/08/2014 Çarşamba günü başlayan asfaltlama çalışmaları, İl Özel İdaeresi ve Çamoluk Belediyesi iş birliği ile yapılıyor.
 
Çamoluk'ta yapılan HES inşaat çalışmaları nedeni ile,özellikle ağır tonajlı kamyon ve iş makinalarının kullanması nedeni ile harabe bir hale  gelmişti. 

HES Çalışmalarının başladığı ilk günlerde,halkın yolların bozulacağı tepkisine karşılık,yetkililer HES müteahhitlerinin bozulan yolları  tekrardan yapacağını söyleyerek,oluşması muhtemel şikayetlerin önüne geçmişlerdi.

Yapımı tamamlanan ve üretime başlayan HES'ler, maliyetin ağır olduğunu bahane ederek,verdikleri sözü tutmadılar.

Daha sonra varılan anlaşma ile, malzemelerin bir kısmının HESler tarafından karşılanması,kalan çalışmaların da belediye ve İl Özel İdaresinin yapması konusunda uzlaşıldı.

Varılan uzlaşma sonunda, dün itibari ile iş makinaları yolda çalışmalarına başladı.

Yolun yapılabilmesi için Çamoluk Kaymakamı, Çamoluk Belediye Başkanı ve İl Genel Meclis Üyelerinin yoğun gayretleri olduğu açıklandı.

Çamoluk Haber







YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal  KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

Çamoluk - ZAGPA GRUP YOL iyileştirme çalışmalarından dolayı belediye başkanımız sayın SAVAŞ AKARÇEŞME hocama ZAGPA'lı olarak kendisine teşekkür eder, çıkmış olduğu hizmet yolunda Cenabi Allahım yar ve yardımcısı olsun.
Kıymetli başkanımızın kısa sürede bölgemizde büyük işler başaracağına kalpden inanmaktayız.
Kıymetli hemşehrilerim, bizlerde sayın başkanımıza sahip çıkıp el birliği ile memleketimizin kalkınmasında destek olmalıyız.
Her şey para ile olmaz, bazen paçaları sıvazlayıp harcın içine girmeliyiz. Traktör sahipleri üç - beş gün hafriyat taşıyarak çalışmalara destek vermeli. Nasıl ki kurtuluş savaşında ninelerimiz vatan aşkı için mücadele yaptılarsa yöremizde ki tüm çalışmalara yaşlı - genç demeden yardımcı olup belediye başkanımızın çalışmalarına destek vermeliyiz.
Gücümüz kazma kürek çalışmasına yetmese bile, çalışan insanlara buz gibi bir ayran veya demli bir çay ikram edebiliriz.
HAYDİ ÇAMOLUK, FIRSATI KAÇIRMAYALIM...

murat dikmen
murat dikmen - 10 yıl Önce

baska yoreler hes fırmaların dan ozel evlerını bıle tamırınden,yol kopru camı,kultur merkezı,çeşme gıbı hızmetlerı yaptırırıken çAMOLUK DA HES FIRMASININ KENDİSİNİN ANASINI AĞLATTIĞI YOLLARIMIZI YAPMAMIŞ BUNUDA DEVLETE YIKMIŞTIR.KAYMAKAM BEY BU TAMAMEN SIZIN KONTROLUNUZDE OLMALIYDI

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205