Bayır Köyü Kızılay Elele

Bayır Köyü Kızılay ile işbirliğinde depremzede hizmetinde.

Bayır Köyü Kızılay Elele

Son yüz yılda, ülkemizin yaşadığı en büyük  depreminin yaralarını sarmak için, devlet millet seferber oldu.

Tüm dünya deprem bölgesine yardım ederken, derneklerimizde ellerinden gelen çaba ve gayretleri ortaya koyuyor.

Bayır Köyü Derneği de, Kızılay Üsküdar şubesi ile birlikte, depremin vurduğu illerimizden olan Malatyada kurdukları mutfakta, depremzede vatandaşlar için sıcak yemek çıkarıyorlar.

Günlük  üç öğün, üç çeşit 800 vatandaşın faydalanacağı yemek için, Malatya Battal Gazi Kernek Külliyesine  sabit mutfak kurarak çalışmalara başladılar.

Dernek Başkanı Alparslan Şişman'da bizzat Malatya'ya giderek çalışmalara katıldı.

Konu ile ilgili olarak Bayır Köyü Dernek Başkanı Alparslan Şiman yaptığı açıklamada; "Bayırköylü hayırseverlerin bağışlarını, direk birinci elden depremzedelere ulaştırmaya çalıştık. Yardımlarımızın devam ettiği afet bölgesine destek olmak isteyenler derneğimizin resmî hesabına gönderebilir. Rabbim böyle afetleri bizlere tekrar göstermesin inşallah"dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2023, 22:04

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yunus Arslan
Yunus Arslan - 1 yıl Önce

Sayın başkanımız Alpaslan şimana çalışmalarından dolayı tüm bayırköyü adına teşekkür ederim bu mutsal çalışmalar dan kutluyorum Allah kabul etsin inşAllah tüm bayırköyü elele selam duğlarımız sizinle slm

sami cebeci
sami cebeci - 1 yıl Önce

Alparslan Şişman yine hayırda önde bulunmuş. Değerli kardeşime Allah selamet versin. Çamoluğumuz için çok büyük bir değer. Allah hayırlı hizmetlerde yardımcısı olsun. Allah razı olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205