Çamoluk'ta Ramazan Bayramı Coşkuyla Karşılandı!

İlçemiz Çamoluk'ta her yıl olduğu gibi, bu Ramazan Bayramı'nda da İlçe halkı, Bayramı coşkuyla karşıladı.

Çamoluk'ta Ramazan Bayramı Coşkuyla Karşılandı!

Günler öncesinden sılai rahîm ziyareti münasebetiyle Bayram tatili için yola çıkan bölge halkı, Çamoluk ta hareketliliğe sebep oldu.  Vatandaşlar sevdikleriyle, ve büyükleriyle bir arada Bayram geçirdiler.

Merkez ve köy camilerinde Bayram namazını eda eden ilçe halkı, İlçede müsait olan derneklerin namaz sonrası gelenek olan kahvaltı ikramlarıyla toplu Bayramlaşma programlarıyla Bayramı taçlandırdılar.

GÜCER KÖYÜ KAHVALTISI BU YILDA RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU!

Yıllardır gelenek hale gelen, ve her yıl yenilik katarak büyük özentiyle günümüze kadar gelen Gücer köyü derneğinin düzenlediği kahvaltı programı bu yıl bir kez daha adından söz ettirdi.

Şehirler arası yol güzergahı üstünde olan Gücer köyü ve Camii, yolcu otobüslerinin ve yoldan geçen seyehatçilerin uğrak yeri. Bayram namazına müteakip gerçekleştirdikleri açık büfe kahvaltı ikramlarıyla otel havası yaşatırken, özellikle yolcuları misafir eden Gücer köylüleri görülen ilgiden oldukça memnun kaldılar. Gücerli vatandaşlar kahvaltı programını hayırsever iş adamlarının karşıladıklarını dile getirerek teşekkür ettiler.  Ve aynı zamanda bu gelenek sadece Gücer Köyünün yanısıra, ilçemiz Çamoluk'umuza has bir hale gelmiştir. Tüm hayırseverlerimizden bundan sonraki yıllar İçinde desteklerini bekliyoruz dediler.

Eş zamanlı olarak Köroğlu ve Hürriyet mahallelerinde de ikramli Bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Çamoluk Belediye başkanı Fatih Düz programa katılarak ilçe halkıyla bayramlaştılar.

İLÇE KURUM AMİRLERİDE RAMAZAN BAYRAMINI COŞKUYLA KARŞILADILAR.

Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Canik, sosyal medya hesaplarından, Ramazan Bayramı münasebetiyle, birer mesaj yayımladılar. Mesajlarda, sağlık, bereket, afetlerden ırak, huzur içinde nice Bayramlara erişmeyi temennisinde bulundular.

Çamoluk Kaymakamlığı nezdinde, 21 Nisan saat 14:00'da Öğretmenevinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Daha sonra Şehitlik ziyaretinde bulunan kurum amirleri,  burada yapılan dua ve ziyaret sonrası, ilçedeki, kurum birimleri bayram dolayısıyla ziyaret edildi. Çamoluk kaymakamı Furkan Berber nezdinde Bayramlaşma programna, Belediye Başkanı Fatih Düz Siyasi Parti temsilcileri, Muhtarlar STK Başkan ve yöneticileri ve ilçe halkı katıldılar.

İstanbul merkezli bazı Çamoluk mahalle ve köy derneklerininde dernek binalarında Ramazan boyunca Bayramlaşma programı düzenledikleri görüldü. Ak Parti İstanbul milletvekili Hasan Turan'da program yoğunluğu neticesinde bazı derneklere misafir olmaya çalıştı. Vekil Turan'a Çamoluk derneği genel başkanı Hacı Canik'te öncelik ve eşlik ettiği gözlendi. İstanbul'da kucaklaşan bayramlaşan vatandaşlar dostluk, birlik, beraberlik, mesajları verdiler.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 05:32

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205