Koçak Köyü İftar Programında Bir Araya Geldil!

Çamoluk köy ve mahalle dernekleri, içinde bulunduğumuz Ramazan ayını fırsat bilip, derneklerin simgesi olan, birlik ve beraberliği iftar programlarıyla bir araya gelip taçlandırmaya hızla devam ediyor. Çamoluk Koçak Köyü'de bu duygu ve düşüncelerle iftarda buluştular.

Koçak Köyü İftar Programında Bir Araya Geldil!

Koçak köyü dernek Başkanı Yavuz Yalçınkaya ve yönetiminin düzenlediği iftar programında Koçak'lı vatandaşlar bir araya geldiler.

İftar programı 08 Nisan 2023 Cumartesi, İstanbul Ümraniye Çakmak'ta bulunan dernek binasında gerçekleştirildi.

Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra program akışında Başkan Yalçınkaya bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tüm hemşehrilerine programa katılımlarından dolayı teşekkür etti. 11 İlimizde etkili olan Kahramanmaraş merkezli depremlerde, birebir yerinde tanık olan AFAD gönüllüsü Başkan Yalçınkaya, sözlerine şu ifadelere değindi "Ülkemizde Yaşanan deprem ve, bu yıkımda kaybettigimiz canlar için buruk bir ramazan geçiriyoruz, bu dönemde hem köy derneğimiz hem şahsım olarak bir nebzede olsa yaraların sarılması adına karınca kararınca yardımlaşma kısmını tamamlamaya çalıştık" dediği kaydedildi.

Protokolsüz gerçekleşen iftar programında, Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi Orhan Koç ve Çamoluk Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Yeniköy Dernek Başkanı Erdal Ekmen'de Koçak'lı vatandaşlarla iftar yaptılar.

Daha sonra kaynaşma ve kısa serbest sohbetin ardından program sonlandı.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2023, 04:15

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205