Kutluca Köyü Derneğinden Örnek proje çalışmaları

Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği örnek çalışma başlattı.

Kutluca Köyü Derneğinden Örnek proje çalışmaları

 Süleyman Akbulut'un dernek başkanlığına gelmesi ile birlikte atağa geçen Kutluca Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, çevre derneklere de örnek olacak çalışmaları hayata geçirmek için kolları sıvadı.
Yapılan çalışmada,ilk olarak, Kutluca Köyü girişine betonarme,paslanmaz krom kaplama ve pleksi adınlatma sistemleri ile donatılan, Köy  giriş kemeri için çalışma başlatıldı.

İnşaat Mühendisi Salim Akbulut'un projesini çizerek dernek yönetimine sunduğu  Kemer, iki girişli 18 metre genişliğe sahip olacak.
Altı metre yüksekliği bulunan kemerin kaba inşaatı bitme aşamasına gelirken,üzerine kaplanacak paslanmaz krom ve ışıklandırma çalışmalarının devam ettiği açıklandı.

Ayrıca dernek tarafından, Kutluca Köyü yaylası içinde çok önemli bir çalışma başlatıldı.

2016 Ramazan Bayramında Yaylada şenlik yapacağını açıklayan dernek yönetimi, yapılacak çalışmaların şenlikden önce bitirileceğini açıkladı.

Yapılacak çalışmayla, yaklaşık 45 adet yetişkin selvi ağacı,300 adet  sarıçam,10 adet ıhlamur ağacı dikilirken,2'er adet bay bayan tuvaleti,48m³  Su deposu ve yayla ortasına bir de gölet yapılacak. 
Konu ile ilgili Çamoluk Haber'e bilgi veren Dernek Başkanı Süleyman Akbulut; Yalalmızda insanların rahat konaklayabilmesi ve piknik yapabilmesi için  60 adet ahşap masa ve bank yerleştireceğiz.
Yine yaylamıza görsellik katması için yaylaın ortasına doğal bir gölet yapacağız dedi. 

Çamoluk Haber




Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 20:24

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
orhan torun
orhan torun - 8 yıl Önce

Çalışma ve gayretletitiz için başkan ve yönetimdeğişim arkadaşlara

orhan torun
orhan torun - 8 yıl Önce

Köydeki yapılan hizmetler için dernek başkanı ve yönetime teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205