Kutluca Köyünden Yol Seferberliği

Kutluca Köyünde devlet millet dayanışması ile yol seferberliği başlatıldı.

Kutluca Köyünden Yol Seferberliği

Kutluca Köyünde vatandaşlar arasında yapılan dayanışma ile birlikte  yayla yolları betonlandı.

Geçtiğimiz  Mart ayında elim bir trafik kazası sonucu  genç yaşta arammızdan ayrılan Recep Tepetam'ın  hayrı için ailesi tarafından bağışlanan 5 mikser beton ile  başlatılan Kutluca Köyü yayla yolu betonlama çaışması diğer vatandaşlarında katılımı ile devam etti. Özellikle araçların zorlandıkları bölgelerde yapılan çalışmalar ile, Kutluca Köyü yayla yolu  daha rahat bir ulaşıma kavuştu.

Kutluca Köyü Muhtarlığı idaresinde yapılan  çalışmaların ilk etabı tamamlanırken  yapılacak bağışlar ile  kalan kısımların da yapılacağı açıklandı.

Ayrıca Kutluca Köyü Çamoluk arasındaki  yolunda iki kilometrelik kısmında  Çamoluk Kaymakamlığı ve İl Özel idaresi tarafından asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Kutluca Köyü Göletinin yapım çalışmaları sırasında çalışan iş makinelerinin tahrip edip büyük çukurların oluşturduğu yolun yapım çalışmalarına başlanması Kutluca Köyünde memnuniyetle karşılandı.

Bozulan yolun bir kilometrelik kısmı 2019 yılında yapılırken  bu yılda iki kilometrelik kısmın asfaltlama çalışmaları başladı.

Kutluca Köyü Muhtarı Mehmet Ali tepetam  Yolun asfaltlama çalışmalarına katkılarından dolayı Çamoluk kaymakamı efecan Şahin ve İl genel meclis Üyesi Muammer Güleç'e teşekkür etti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2020, 20:44

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI
Hacı CANİK ÇAMOLUK DERNEK BAŞKANI - 4 yıl Önce

KUTLUCA köyümüzün bu örnek çalışmasını tebrik ederek emeği geçen şahıs ve kurumlara teşekkür ederim ayrıca bizler ÇAMOLUK halkı olarak her zaman devlet millet iş birliği ne örnek olmuşuzdur Allah razı olsun

Harun kapiyoldas
Harun kapiyoldas - 4 yıl Önce

Bizim köyün mahalle yoluda berbatsayin kaymakamımız burayada bir el atsa karacegim mahallesi Harmancık mahellesine kadar yeniden tefsiye edilip ya beton olcak yada Harmancık mahellesi gibi asfalt istiyoruz lütfen rica ediyoruz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205