Usluca'da AĞA olmak başka

Usluca Ağasına yakışır kutlama yaptı.

Usluca'da AĞA olmak başka

Usluca Köyü Derneği  son yıllarda başlattığı ağalık kutlamalarına bu yıl bir yenisini daha ekledi.

İstanbul'da yaptığı piknikte 25.000 TL ile en yüksek fiyatı teklif ederek  Usluca Köyü Piknik Ağası olan Mahmut Aydın için, 15 Ağustos 2019 perşembe günü  Usluca Köyü girişinde büyük bir kutlama programı düzenledi.

Akşam saatlerinde düzenlenene programa Uslucalılar büyük ilgi gösterdiler.

Programa Uslucalıların yanında, Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz,Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Çamoluk İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Doğan

Çamoluk İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Arslan, Ak Parti ve MHP Çamoluk İlçe Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan, Köroğlu Mahallesi Dernek Başkanı Yakup Selvi,Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz, Refahiye Çatak Köyü Dernek Başkanı ve Muhtarı, Şiran İncedere Köyü Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Yeni Çamoluk Bal Ağası Ergül Bakırhan katıldılar.

Gecede; havai fişek gösterisi yapılırken sanatçılar Hüseyin Kaya ve Nazmi Can  sahne aldılar.

Gecede; Yeni Usluca Ağası Mahmut Aydın,Usluca Muhtarı Yılmaz Kütük, Usluca Dernek Başkanı Selçuk Dokgöz, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ve Çamoluk Kaymakamı birer konuşma yaptılar.

Geceye  olan ilgi nedeniyle Şiran Çamoluk  yolunda uzun araç kuyruğu oluştu.

Köy şenliğinden ziyade ilçe  organizasyonu  gibi görkemli olan Usluca Ağalık programına, katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalan müzik eşliğinde horon oynayıp eğlendiler.

Usluca köyü Derneği 2019  yılı Ağalarına  kendi posterini hediye ederken, Ağa'da  Ağalık ödemesini temsil eden çeki yönetime takdim etti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2019, 18:27

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet tomruk
Ahmet tomruk - 5 yıl Önce

Riyasız bir hayır yapılacak mı acaba? Bu ne biçim iştir

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205