Yazılar Ve Kurtuluş Mahalle'liler İftarda Buluştu.

Yazılar Ve Kurtuluş Mahalle'liler İftarda Buluştu.

5 Nisan 2022 Salı günü Yazılar ve Kurtuluş Derneğinin organize ettiği iftar programı İstanbul Üsküdar Çamlıca'daki Prof.Dr.Raşit Küçüker spor merkezinde gerçekleşti.

Program iftar yemeği ile başladı. Yemek sonrası Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Başkanı Fatih Sürücü kısa bir konuşma yaptı.

Sürücü, selamlama konuşmasına, salonun kendilerine tahsisi konusunda yardımcı olan Üsküdar Belediye Başkanı Sayın Hilmi Tükmen ve Çamoluk Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hacı Canik'e teşekkür ederek başladı.Pandemi nedeni ile ara verilen iftar programında büyük bir özlemle bir araya geldiklerini ifade eden Sürücü, bundan sonra farklı programlarla bir araya geleceğiz vurgusu yaptı.

Programa Üsküdar Giresun'lular Dernek Başkanı Rahman Karahan katılım sağladı. Çamoluk Kültür Derneği Yönetimi, Hacıahmetoğlu Köyü Dernek Başkanı Yaşar Çaputlu ve yönetim kurulu üyeleri ve Yazılar ve Kurtuluş mahallesi sakinleri katılım sağladı.

Yemekten sonra Halil İbrahim Sürücü uzun ve duygu yüklu bir dua yaptı. Zaman zaman gözleri dolan Halil İbrahim Sürücü özellikle duasında Pandemi dönemi edebiyete intikal etmiş ve tüm vefat eden hemşehrilerinin ruhlarına hediye ettiğini ifade etti.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2022, 23:17

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205