Yazılar ve Kurtuluş Mahalleliler Boğazda Bir Araya Geldiler!

Yazılar ve Kurtuluş Mahalleliler boğaz turu etkinliğinde bir araya geldiler.

Yazılar ve Kurtuluş Mahalleliler Boğazda Bir Araya Geldiler!

Yazılar ve Kurtuluş derneğinin organize ettiği, Üsküdar belediyesinin tahsis ettiği Valide Sultan gemisiyle Yazılar ve Kurtuluş mahallelileri bir araya gelerek, İstanbul'un eşsiz tarihi mekanları eşliğinde, boğaz havası alarak hasret giderdiler.

Gezi programına, Ak Parti İstanbul milletvekili ve aynı zamanda İstanbul 1. Bölge 3. sıradan tekrar milletvekili adayı Hasan Turan, Çamoluk derneği yönetim kurulu üyesi aynı zamanda Hacıahmetoğlu köyü dernek başkanı Yaşar Caputlu, ve çok sayıda Yazılar ve Kurtuluş'lu vatandaşlar katıldı.

Boğaz gezisi 30 Nisan Pazar 2023 tarihinde saat 16:00 da Üsküdar'dan start alarak başladı. Dernek başkanı Fatih Sürücü yönetim kurulu adına selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmasında şu ifadelere değindi, "Malumunuz üzere ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bir nebzede olsa toparlanma sürecinde rabbim böyle bir felaketle ülkemizi tekrar böyle bir imtihanla sınamasın" dedi. Ailece yoğun ilgi gösteren mahalle sakinlerine katılımları için teşekkür etti. 4 Haziran 2023 yapılması planlanan geleneksel yağmur duası'na da değinen Sürücü, tüm vatandaşları davet ederek etkinlik hatırlatmasında bulundu. Başkan Sürücü, daha çok gençlerimizi bir araya getirmeyi hedefleyerek Gençlik kollarının da kurulduğunu dile getirdi. Ayrıca Valide Sultan gemisinin tahsisi için Üsküdar Belediyesi ve Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür etti.

İstanbul milletvekili Hasan Turan' da bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Konuşmanda gündeme ağırlık vererek 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek seçim süreciyle ilgili vatandaşlardan destek istedi.

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, son anda gerçekleşen acil program değişikliği sebebiyle etkinliğe katılamazken, Yazılar ve Kurtuluş mahalleleri sakinlerine gönderdiği yazılı mesaj anons geçildiği Başkan Canik, birlikte olamamanın üzüntü içinde olduğunu söyledi. Tüm hemşehrilerine ve Ak Parti Istanbul milletvekili Hasan Turan'a selamlarını iletti. Başkan Sürücü ayrıca, Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik'e destekleri için teşekkür etmeyi ihmal etmediği görüldü.

Daha sonra program, ikramlarıyla, Davul zurna eşliğinde, sıcak görüntülerle devam etti. Valide Sultan Gemisinin boğaz turunu tamamlanmasıyla program son buldu.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2023, 01:33

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adnan metin
Adnan metin - 13 ay Önce

Hasan Turan beyfendi sanıyorum 3cü kez milletvekili adayı bu arkadaş . Çamoluk için herhangi bir preje üretmişmidir çamoluk için bir çalışması olmuşmudur en basit bir örnek vereyim gölovayı geçtikten sonra yol berbat stifirize yahu bizim insanımız ne yazıkki ne istediğini bilmiyor sade günümü gün edeyim derdinde yazık

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205