13. Giresun Günlerinde Çamoluk Farkı

13. Giresun Günleri 10 Kasım'da yapılan etkinliklerle sona erdi.

13. Giresun Günlerinde Çamoluk Farkı

7-8-9-10 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul Yenikapı'da yapılan 13. Giresun günleri sona erdi.

Her yıl olduğu gibi ilçe tanıtım standları yöresel ürün standları ile yiyecek standların yer aldığı etkinlik 10 Kasım 2019  gece saatlerinde sona erdi.

7-8 kasım tarihlerinde akşam saat 20:00'a kadar devam eden etkinlik, 9-10 kasım tarihlereinde gece  geç saatlere kadar devam etti.

4 gün boyunca bir çok sanatçının sahne aldığı programların yanı sıra çeşitli etkinliklerde yapıldı.

Her ilçe kandine has ürünlerin tanıtımını yaparken, Çamoluk ilçe standı da Çamoluk ekonomisi için lokomotif olabilecek coğrafi tescil belgeli Kuru Fasulyeyi tanıttı.

2018 yılında yaptığı etkinlikle "musluklardan bal akıtan" Çamoluk standı, bu yılda; ücretsiz kurufasulye ikramında bulundu.

Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar'ın birlikte hareket ederek "Alucra, Çamoluk, Şebinkarahisar elele lezzet durağı" adı altında ikramlarda bulundular. Çamoluk Kurufasulye ikram ederken, Alucra Keşkek Şebinkarahisar'da yaprak sarması  ikram etti.

İkram edilen Çamoluk Kursufasulyesi  vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Çamoluk standı tasarımı ile de fark meydana getirdi.

Özellikle bölgenin kalkınmasına fayda sağlayacak ürünlerin görsellerinden oluşan stand tasarımında yine turizm potansiyeli yüksek Çamoluk Yaylaları tanıtıldı.

Çamoluk standına sponsor olan firmalar tarafından verilen destek ile yaklaşık 7000 kişiye su ikramı yapıldı.

Çamoluk standında kurulan ocak ile4 gün boyunca  katılan misafirlere çay ve yicekler ikram edildi.

Zaman zaman izdiham derecesinde yoğunlukların yaşandığı Çamoluk standı gösterdiği misafirperverlik ile takdir topladı.

Çamoluk Standı bu yıl da Çamoluk Derneği  ve Çamoluk Haber iş birliği ile organize edildi.

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'de  Ç9-10 Kasım tarihlerinde çamoluk standına gelerek misafirleri karşılayarak vatandaşlarla sohbet etti.

vatanedaşların sorunlarını da dinleyen Fatih Düz Çamoluk'tan getirdiği, Çamoluk Kurufasulyesi ve Siyez unundan oluşan hediyelerini Milletvekili,belediye başkanı ve Bürıokratlara hediye etti.

Fatih Düz Mavi Karadeniz Televizyonunda canlı yayına katılarak Çamoluk'u anlattı.

Valilik kararı nedeniyle organizasyona katılamayan Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin' de zaman zaman telefon ile  bilgi alarak yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Çamoluk Haber

13 Giresun Günleri Çamoluk Standı

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 11:57

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamza Kaleli
Hamza Kaleli - 4 yıl Önce

Ben gittim en kötü çamoluk yeriydi kimse ilgilenmedi çamoluk derneği veya belediye başkanı orda Bi yemek yapılması talimatı verebilirdi keşkek gibi yazıklar olsun size en kötü yerdi ordaki

Bekir KARABUL
Bekir KARABUL - 4 yıl Önce

Müsait zaman bulup Bu yıl gitmek nasip olmadı küçük eksiklikler olabilir burda büyük bir emek var derneklerde yönetimde bulunanlar bunu iyi bilir emeği geçenlere teşekkür eder hemşehrilerimizden emeğe saygı bekleriz.

Mustafa KALELİ
Mustafa KALELİ - 4 yıl Önce

Hamza sana katılmıyorum bildiklerimle seni aydınlatmaya çalışayım yer kura ile belirleniyor bu bir, ikincisi 2500 kişilik kuru fasülye ikram edildi Nurettin canikli bile haber oldu, çok kalabalık olduğu İçin herkese Yetmemiştir buna bir şey diyemiyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205