Ağalık 35.000 TL

2012 yılı Çamoluk Bal Ağalığı 35.000 TL' ye alıcı buldu

Ağalık 35.000 TL

 2012 yılı Çamoluk  Bal Festivali Ağalığı  35.000 TL'ye alıcı buldu.
1000 TL ile açılışını eski Bal Ağası Murat Şapaloğlunun yaptığı açılış,daha sonra 35.000 TL'ye yükseldi.
Murat şapaloğlunun yaptığı  açılışdan sonra  sırasıyla 2000 TL Usluca Köyünden  Şahin Geco,3000 TL Dulundas Mahallesinden Mustafa Duyan,10.000 TL Hafız Geco,
25.000 TL Çamoluk Kaymakamı Adem Uslan ve son olarak 35.000 TL İle 21. Çamoluk Bal Ağalığını Eski ağalardan ve Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Hafız Geco aldı.
Yapılan açıklamada Bal Ağalığından elde edilen paranın yapılacak olan Çamoluk İmam Hatip Okulu için harcanacağı söylendi.
Çamoluk Haber


YORUM EKLE
YORUMLAR
ağam kim,paşam kim
ağam kim,paşam kim - 12 yıl Önce

ağalık ifadesi ortaçağ zihniyetinin ürünü her neyse buna takılmayalım.ağalar parayı nasıl vadediyorlar,kullanılacak yeri belirliyorlar mı?parayı veren düdüğün nasıl çalınacağını mı belirliyor?ödemeyi nasıl yapıyorlar?paranın İmam Hatip okulunda kullanılması doğru değil,Devlet yatırımları hep sorunlu ve problemli,İmam hatipli bir başbakan döneminde Devlet imam hatip okulunun masraflarını karşılayamıyorsa,açmasın.gölpark,gölpark diye herkes ortalıkta dolaşıyor,bir tane ağaç yok,bu para parkın peyzajında kullanılmalı.halkın horon teperken tepindiği zemin düzeltilmeli,toz kalkmasın...

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Okulda okuyacak öğrenci yok. Öncelikle EKONOMİYİ CANLANDIRACAK yatrımlar yapılmalı. insanlar ilçe merkezine ulaşamıyor. ZAGPA KÖYLERİ İLE BAĞLANTI SAĞLAYAN GRUP ZAGPA YOLU TOPRAK YOL VE TARLAYA DÖNMÜŞ DURUMDA.
İlçe merkezini ancak KÖYLERDEN GELEN VATANDAŞLAR İLE CANLANDIRILABİLİNİR. Köy yolları iyileştirilemediği sürece ÇAMOLUK MERKEZE NE YAPARSANIZ YAPIN ÖLÜ YATIRIM olmaktan öteye gidememekte.
Okul yaptınız diyelim, hiç araştırdınız mı, on sene sonra çamoluk yaş ortalaması nedir. Yöremiz EMEKLİ bölgesi. Tüm yatırımları buna göre yapmalıyız.
ZAGPA KÖYLÜSÜ yılda en azından BİR TRİLYON SICAK PARAYI AKINCILARA SUŞEHRİNE bırakmaktalar. Neden, çünkü ZİRAAT BANKASI VAR, ayrıca YOLU NİSBETEN İYİ.
Çamoluk esnafı ZAGPAYI İLÇE MERKEZİNE ÇEKME YOLLARINI ARAMALI.
GRUP ZAGPA YOLU İÇİN YETKİLİ MERCİLER HAREKETE GEÇMELİ. Zagpa ve çevre köylerinin yolu iyileştirilmediği sürece ÇAMOLUK BİR ARPA BOYU YOL ALAMAZZZZZZZZZ

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205