Alucra Doludere Köyünden Bakanlı İftar Yemeği

Doludere Kadın Kolları nın Düzenlediği iftar 20 Ağustos 2010 Cuma günü Levent'te Şirvan Et Lokantası'nda yapıldı.

Alucra Doludere Köyünden Bakanlı İftar Yemeği
Doludere Kadın Kolları Başkanı Elif Mutlu ve ekibi tarafından düzenlenen iftar yemeğine Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ve eşi Hatice Eroğlu’nun katılımıyla gerçekleşti…
Düzenlenen ilk kadınlı erkekli iftar yemeğine yaklaşık 600 kişinin katıldı.

Bakan Veysel Eroğlu yaptığ konuşmada; kendisi Doludere Köyü'ne, derneğine ve kadın kollarına teşekkür ederken, aynı zamanda bu tür yemeklerin önemini vurguladı.
Kadın Kolları başkanı Elif Mutlu konuşmasında 15 kişilik ekibine teşekkür ederken bu yemeğin Doludere köyü için bir ilk olduğunu, bu iftar yemeğini gerçekleştirmede yardımcı olan eşlere, Doludere Köyü Dernek Başkanı Adnan Kaya'ya ve misafir olarak katılan Veysel Eroğlu'na ve eşine teşekkür etti.
Doludere köyü dernek başkanı Adnan Kaya konuşmasında Kadın Kolları'na teşekkür ederken, aynı zamanda köyle ilgili, yeni yapılan Doludere Köy Konağı hakkında bilgi verdi ve  köy yolunun tamir edileceğini özellikle belirtti.

Doludere Zekat Komisyonu Başkanı Ali Kaya, Kadın Kolları'na teşekkür etti.  Zekat Komisyonu'nun Ramazan ayı ve bayramında neler yapacaklarını anlattı.

Mehmet Dursun dua okurken aynı zamanda mevlevi sema gösterisi ile yemek sona erdi..

www.alucra.com
Tülay DOLU









YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205