Bayır Köyü Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Bayır Köyü Derneği uzun bir aradan sonra organize ettiği kahvaltı programında hasret giderdi.

Bayır Köyü Kahvaltıda Bir Araya Geldi

 
20 Şubat 2022 Pazar günü Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan, Boğaziçi Yaşam Merekezinde, Bayır Köyü Derneği tarafından üyelerine düzenlenen kahvaltı programında, Köylüler bir araya geldiler.

"Özlenen Buluşmalar" adı ile düzenlenen kahvaltı programına, Bayır Köylülerinin  büyük ilgi gösterdikleri görüldü.

Kahvaltı programı sabah saat: 10:00'da başlayıp saat: 13:00'a kadar devam etti.

Kahvaltıda, yeni dernek başkanlığına seçilen  Alpaslan Şişman, bir konuşma yaparak, yönetim olarak yapmak istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Kadın Kolları Başkanı Nevin Aydın'da, Bayır Köylü kadaınlara 8 Mart Dünya kadınlar günü için bir süprizlerinin olduğunu açıkladı.

Program sunuculuğunu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özdemir'in yaptığı ve renkli sahnelerin yaşandığı  kahvaltı programına, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Çelenk gönderirken, Yönetim Kurulu üyelerinden bazıları programa katılım sağladı.

Programa; Sarpkaya Köyü Dernek Başkanı  Halis Gümgüm, Gürçalı Köyü Dernek Başkanı Mevlüt Mercan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ozan Köyü Dernek Başkanı Ayhan Altun ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bayır Köyü Muhtarı Ahmet Elönü, Mimamar Sinan Mahallesi Muhtaraı Cafer Demirkaya,

katıldılar.

Ayrıca, programa katılan otizme farkındalık "Daima Birlikte" kitabının yazarı  ve ressam Kadriye Koç,  yağlı boya tablosu, Bayır Köyü resmini Bayır Köyüne hediye etti.

TRT sanatçısı Rüstem Avcı'nın da  konuklar arasında yer aldığı program, Türk Sanat Müziği konseri ile son buldu.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 23:03

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205