Çakılkaya ya Kültür Merkezi

Çakılkaya kültür merkezinin yapımına başlandı.

Çakılkaya ya Kültür Merkezi
ÇAKILKAYA YA KÜLTÜR MERKEZİ
 
Çakılkaya Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafın dan Çakılkaya' ya çok amaçlı kültür merkezi yapımına başlandı. 12/07/2010 tarihinde temeli atılan Çakılkaya Kültür Merkezi 200m² inşaat alanı toplamda iki kat ve 400m² kapalı alanı ile Çakılkaya Köyü' ne hizmet vermeyi amaçlamaktadır.Kültür Merkezi; Giriş katında muhtarlık odası ,hanımlar için çok amaçlı salon,morg,gasilhane,şadırvan ve tuvalet; üst kat ise mutfak, erkekler için yemek salonu olarak tasarlandı. Çakılklaya Köyü Kültür Merkezi'nin kaba inşaatının iki ay içerisin de bitirilmesi planlanıyor.
Kültür Merkezinin tüm masrafları Çakılkaya Köyü Derneği tarafından karşılanıyor.
Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde bir konuşma yapan dernek başkanı Halit Kasımoğlu Kültür Merkezi'nin inşaatıyla ilgili bilgiler verdikten sonra” Bu kültür merkezinin köyümüze ve ilçemize hayırlı olmasını dilyorum” dedi . Katılan misafirlere teşekkür eden Kasımoğlu'nun konuşmasının ardından  temel atma merasimine geçildi.
Kültür Merkezi'ne ilk harcı Çamoluk kaymakamı Murat Zadeleroğlu koydu ve daha sonra dernek başkanı ve katılan misafirlerden bazılarıda Kültür Merkezi'nin temeline harç koydular.Yoğun katılımın olduğu gözlenen Kültür Merkezi temel atma törenine Çamoluk kaymakamı Murat Zadeleroğlu'nun yanısıra, emniyet amiri ,garnizon komutanı,daire amirleri ,Çamoluk ve köylerden gelen misafirler ile İstanbul dan kültür merkezi temel atma töreni için gelen kalabalık gurbetçi Çakılkaya köylüleri katıldı. Çamoluk Haber olarak eserin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
aklkaya






YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205