Çamoluk Derneğinden Festival Atağı

Çamoluk Derneği Bal Festivali için çalışmalarına devam ediyor

Çamoluk Derneğinden Festival Atağı
Çamoluk Derneği, daha önce başlattığı Fesdtival için çözüm süreci çalışmalarını, siyasi partileri ve belediye başkanlarını ziyaret ederek devam ettiriyor.
Daha önce ki festivallerde, Çamoluk'lu sanatçılarla yaşanan sorunlardan dolayı bir çok eleştiri alan Çamoluk Derneği, bu yıl ilk önce Çamoluk'lu sanatçılarla bir araya gelerek 22. Çamoluk Bal Festivalinin birlik ve beraberlik  içerisinde geçmesi için  görüşme yaptılar.
Çamoluk'lu sanatçılar ve Köy Dernek Başkanları ile birlikte, Çamlıca'da ki Dernek Merkezinde düzenlene İftar buluşmasından sonra, şimdide siyasiler ve Belediye Başkanları ile görüşerek 22. Çamoluk Bal Festivaline davet ediyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında;Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç,Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin,Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu ve 
Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu’yu ziyaret ederek 22. Çamoluk Bal Festivaline davet ettiler.
Yapılan açıklamalarda Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Sarıyer Belediye Başkanı ŞÜkrü genç'inde ziyaret edilerek bal Festivaline davet edileceği açıklandı.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205