Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'ten Bayram Mesajı

Kurban Bayramı nedeniyle Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik bir mesaj yayınladı

Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'ten Bayram Mesajı


Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, pandemi önlemlerine dikkat çekti.
Hacı Canik mesajında; Sevgili hemşehrilerim. Öcelikle Mübarek Kurban Bayranmınızı tebrik ediyor, Rabbimden; içemiz,ülkemiz ve tüm islam alemi için sağlık huzur dolu daha nice bayramlara  kavuşturmasını  niyaz ediyorum.
Sizlerinde bildiği gibi, tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüs(Covi19) insanlığa ağır bedeller ödetmiş ve ödetmeye de devam ediyor. Maalesef ilçemiz de bu bedeli ağır olarak ödemiştir
Yakınlarımızdan ayrı geçirdiğimiz Ramazan Bayramından sonra yeni normallleşme ile gireceğimiz Kurban Bayramında da dikkatli olmamız gerekiyor.
Yetkililerin uyarıları doğrultusunda bayramlaşmalarımızı yaparak inşallah yeni acılara sebep olamayalım. 
Büyük şehirlerden  ilçemmiz ve köylerimize giderken de tarafik kurallarına uyarak sağ salim vardığımız köylerimizde de Maske,Mesafe ve Temizlik kurallarına riayet edelim. 
Bu düşüncelerle tekrardan tüm hemşehrilerimin Kurban bayramını Tebrik ediyorum.
dedi.

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
MURAT ÖZDEMİR (Bayırköy)
MURAT ÖZDEMİR (Bayırköy) - 4 yıl Önce

Çamoluk dernek başkanım Sn Hacı Canik bey ve kıymetli yönetiminin, Çevre köy dernek başkanlarım ve yönetimlerinin, Çamoluk haber genel yayın müdürüm Sn Kazım Karaçoban beyin, Çamoluğumuzun, ve tüm tüm islam aleminin Kurban bayramını tabi duygularımla kutluyorum.

Sezai bakırhan
Sezai bakırhan - 4 yıl Önce

Başkan ve tüm ekibi olmak üzere tüm islam alemininde bayramlarını tebrik eder rabimden nice bayramlara erişmeyi niyaz ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205