Çamoluk Dernekleri Kahvaltıda Buluştu

Dernekler, Çamoluk Derneğinin kahvaltısında bir araya geldiler.

Çamoluk Dernekleri Kahvaltıda Buluştu

Çamoluk Derneği tarafından düzenlenen, Köy ve Mahalle Dernekleri ile Yönetim Kurulu üyelerini kapsayan kahvaltı programı, Çamlıca'da bulunan Çamoluk Dernek Merkezinde gerçekleşti.

20 Mart 2022 pazar günü yapılan kalvaltı programına Çamoluk Derneklerinin ilgisi yoğun oldu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile Ensar Vakfı  Ataşehir  Şube Başkanı Mükayil Bektaş'ın da katıldığı  program saat: 10:00'da başladı.

Programda Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Kısa bir konuşma yaparak,  daha önce başlattıkları ancak pandemi nedeniyle ara verilen  aylık  dernek buluşmalarını bundan sonra yapmak istediklerini söyledi.

Hacı Canik bu konu ile ilgili olarak, Yazılar ve Kurtuluş Mahalleri Dernek Başkanı Fatih Sürücü'nün daveti olduğunu ve ilk buluşmanında Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri Derneğinde olacağını açıkladı.

Hacı Canik'ten sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türtkmen'de, özellikle önümüzdeki Ramazan ayı münasebeti ile Üsküdar Belediyesi olarak birçok  hizmetin   yapılacağını, bu hizmetler arasında sosyal yardımların ve günlük sıcak yemeklerin de büyük yer tuttuğunu söyledi

Hilmi Türkmen; burada bulanların, Üsküdar'da ikamet eden yardıma ihtiyacı olan vatandaşları   belediyeye bildirmeleri halinde mutlaka gerekenin yapılacağını söyledi,

Hilmi Türkmen Kendisinin de Çamoluk Bal Ağası olduğunu ve bir çok kez Çamoluk'a gittiğini söyledi.

Hilmi Türkmen yaptığı konuşmada; Bizim haberimiz olmayıp ta, dernekler olaraka sizin haberdar olduğunuz ancak bize bildirmediğiniz ihtiyaç sahibi var sa vebali size ait, siz bildirir de biz yardımcı olmaz isek  vebali bize aittir dedi.

Farklı programlara da katılacağını söyleyerek ayrılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den sonra söz alan Dernek Başkanları kendilerini tanıtıp bu tür organizasyonların yapılması yönünde görüş beyan ettiler.

Çamoluk Off Road'a büyük İlgi.

Programda söz alan Çamoluk Haber Editörü Kazım Karaçoban'da yaptığı konuşmada; 28-29 Mayıs 2022 tarihlerinde  ikincisi yapılacak olan  Çamoluk Off Road Yayla Kültür turu hakkında bilgi vererek tüm dernek başkanı ve yöneticileri davet etti.

Daha sonra yüz yüze yapılan görüşmeler de bir çok dernek başkanı ve yönetici  yapılacak olan organizasyona katılmak istediklerini dile getirip, yapılanın Çamoluk'un tanıtımı için çok önemli olduğunu söylediler.

Kahvaltı programı devam ederken, Çamoluk Derrneği ve Kızılay tarafından Dernek Merkezinde  düzenlenen  kan bağışı kampanyasına destek oldular.

Şartları tutan bir çok başkan ve yönetim kurulu üyeleri kan vererek Türk Kızılayına destek oldular.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2022, 18:15

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz Metin
Cengiz Metin - 2 yıl Önce

Çamoluk ilçesi köy ve mahalle dernekleri başkanları olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek ancak Çamoluk a hizmet edilebileceğini düşünüyorum bu ve bundan sonraki toplantıların Çamoluk için ve Çamoluk halkı için hayırlı olmasını Allah dan niyaz ediyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205