Çamoluk Festival İçin Toplandı.

Bu yıl yapılacak olan 25. Bal festivali için Yöneticiler ve esnaflar bir araya geldi.

Çamoluk Festival İçin Toplandı.

 2-3 Eylü 2017 (Kurban Bayramının 2-3. günü) yapılacak olan Çamouk Bal Festivali için, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çamoluık Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk Festival Komitesi Başkanı Emin Karabul,  Siyasi Parti ilçe Başkanları  ile birlikte, Çamoluk Gölpark'ta esnaflarla bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptılar.
Çamoluk Kaymakamlığı ve Çamoluk Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Çamoluk Esnaflarının tamamına yakınının katıldığı gözlendi..
Toplantıya; 25, Çamoluk Bal Festivali tertip komitesi Başkanı Emin Karabul,ile birlikte Dernek Yöneticilerinden kadir Alegöz,, Kenan Lortoğlu, Rüstem Sakızcı ve Remzi Tonbul'da katıldılar.
Toplantıda, geçtiğimiz yıl yapılamayan Bal festivalinin bu yıl yapılmasının genel kabul gördüğü.
Toplantıdan sonra Çamoluk Haber'e açıklama Yapan Çamoluk Bal Festivali Başkanı Emin Karabul, Çamoluk Bal Festivaline katılacak sanatçılarla ilgili bazı dedikoduların olduğunu söyleyerek, "bu iddialar kesinlikle asılsızdır" dedi.
Bazı sanatçılara, fahiş ödemelerin yapılacağı yönünde sözlerin ortalıkta dolaştığını söyleyen Karabul; " Bu iddiayı ortaya atanlar, bunu ispat etmek zorundadırlar, aksi halde yönetici arkadaşlarımızı zan altında bırakıyorlar" dedi.
Emin Karabul; Festivalin dışarıdan provake edilmeye çalışıldığını söyleyerek, vatandaşların bu konulara itibar etmemesini istedi.

Çamoluk Haber




Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 20:14

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
hacı CANİK
hacı CANİK - 7 yıl Önce

selamın aleyküm başta festival komite başkanı Emin Karabul nezdinde komitedeki arkadaşlarıma kaymakam Mustafa Demir beye Belediye başkanı Musa Varıcı'ya parti başkanlarına ve yöneticilerine köy dernek başkanları ve yönetim lerine köy ve nahalle muhtarlarımıza desteğini esirgemeyen eski dernek başkanlarrı ve bal ağalarımıza kıymetli medyamıza çamoluk derneğindeki yönetici kardeşlerime çamoluktaki esnaf ve arıcılar birliğimize sağlık ekibine kolluk kuvvetlerimize ve olmazssa olmazımız çok değerli çanoluklu sanatçı kardeşlerime ve sponsorlarımıza ve hatırlayamadığım veya atladığım tüm halkımıza gönülden ve yürekten şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim tüm halkımızı ve misafirlerimizi ÇAMOLUK bal festivalinde ağırlamaktan gurur duyarız ALLAHA emanet olun

Emre alkan
Emre alkan - 7 yıl Önce

Allah razı olsun baskanım sıze ve ekibinize cok tesekkür ediyorum

ismi lazım değil
ismi lazım değil - 7 yıl Önce

bal festivalinde Allahın razi olduğu işlermi yapılıyor sanki ne faydası var bu festivali düzenleyenler ordaki işlenen günahların müsebbibi olmaları hasebiyle ortağıdırlar
ahiret zor bu vebalin altından kalkmakda zor
sizlere tavsiyem bu gibi Allahın razı olmadığı ortamlarda bulunmamanızdır

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205