Çamoluk Off Road Mayıs Ayına hazırlanıyor.

Çamoluk Off Road ekibi 28-29 Mayıs tarihlerinde yapacağı etkinlik için bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çamoluk Off Road Mayıs Ayına hazırlanıyor.


İlk organizasyonunu 01-02- Ocak 2022 tarihinde yapan ve büyük beğeni alan Çamoluk Off Road ekibi, şimdi  daha geniş kapsamlı olarak   28-29 mayıs 2022 tarilerinde yapacağı Çamoluk Yaylaları Kültür Turuna hazırlanıyor.
İlk organizasyonu dar kapsamlı tutan Çamoluk Off Road ekibi,  mayıs ayında yapacağı  organizasyona çok daha fazla katılımın olması için çalışmalar yapıyor.

Yapıalcak olan organizasyon ile ilgili olarak Çamoluk Off Roada ekibi bir diziziyaretlerde bulundu.

Çamoluk Müftülüğü, Çamoluk Belediye Başkanlığı ve Çamoluk Kaymakamılığını ziyaret ederek yapılacak olan etkinlik 
hakkında bilgiler vererek, Çamoluk'un  mülki, idari ve yerel yöneticilerini de etkinliğe davet etti.

Çamoluk Off Road ekibi ilk olarak Çamoluk Müftülüğünü ziyaret ederek,  Müftü Mahmut Ateş ile görüştü.
Görüşmeye Çamoluk Off Road adına Kazım Karaçoban, Harun Taşçı ve Ferhat Aydın katıldılar.
Ziyarette; Ocak ayında yapılan ve Mayıs ayında yapılacak olan Çamoluk Yaylaları Kütür Yolculuğu ile ilgili bilgi verilerek, Çamoluk Müftüsü Mahmut Ateş ve müftülük ekibi  etkinliğe davet edildi.
Yapılan ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Müftü Mahmut Ateş, ocak ayında yapılan etkinliğe de katılmak istediğini ancak  olumsuz hava koşulları nedeniyle  katılımın gerçeleşmediğini, Mayıs ayında yapılacak olan etkinliğe katılmak istediğini söyledi.

Off Roada ekibi daha sonra, Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ü makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Fatih Düz'e yapılan ve yapılacak organizasyon hakkında bilgi veren  Off Road ekibi, Mayıs ayında yapılacak olan etkinlikte Belediye başkanını da aralarında görmek istediklerini dile getirdiler.
Belediye Başkanı Fatih Düz'de belediye olarak yapılacak olan etkinliğe her türlü desteği vermeye hazırız. Yapılan çalışma, ilçemizin doğal güzelliklerinin tanıtılması için büyük bir fırsattır dedi.
Ocak ayında yapılan etkinliğe katılmak istediğini, ancak yanlış anlaşılma nedeniyle bunun gerçekleşmediğini, mayıs ayında yapılacak olan Çamoluk Yaylaları Kültür Yolculuğuna mutlaka katılmak istediklerini ifade etti.

Son olarak Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber'i makamında ziyaret eden Çamoluk Off Road ekibi yapılan ve yapılacak olan etkinlik hakkında bilgi verdi.
Off Road ekibini dinleyen Kaymakam Furkan Berber, Çamoluk'un doğal güzelliklerinin ortaya çıkartılması için üzerlerine düşeni yapmaya hazır  olduklarını, ilçenin doğal güzellikleri hakkında hazırlanacak bir gezi rehberi broşürünün baskısını yaptırabileceklerini söyledi. İlçeye geldiklerinde ulusal ve mevsimsel bir dizi sıkıntıların olduğunu, bu nedenle Çamoluk'un doğal ve kültürel güzelliklerini tam olarak görme fırsatlarının olmadığını dile getiren 
Kaymakam Furkan Berber, yazın bu konuda daha çok imkanlarının olacağını söyledi.

Ziyaretlerde bilgi veren Çamoluk Off Road ekibi, amaçlarının doğayı tahrip etmek değil, ilçenin doğal güzelliklerini, önce kendi vat andaşlarımıza ve daha sonra da tüm dünyaya tanıtmak olduğunu açıkladı.
Konu ile ilgili bilgilendirme yapan  Kazım Karaçoban,ilçemiz insanı genelde gurbette. Ancak yaz aylarında genellikle tatil amaçlı ilçeye gelebiliyor.
İlçeye geldiğinde ise, genel olarak, herkes kendi köyünün ve yaylasının dışında, fazla bir bilgiye sahip olmadığından, tatile geldiklerinde ilk 2-3 gün sonunda sıkılmalar başlıyor. Bu da bir an önce Çamoluk'tan ayrılmaya sebep oluyor.
Biz; yaptığımız bu çalıışma ile, istiyoruz ki; vatandaşlarımız ilçemizdeki bu güzelliklerden haberdar olsun ve  tatil için geldiğinde, sıkılmak yerine, dolu dolu bir tatil geçirsin. Gençlerimiz ilçemizin güzelliklerinden haberdar olup  gelecekte ilçelerine sahip çıksınlar dedi.

Kazım karaçoban28-29 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan organizasyon ile Çamoluk'un bütün yaylalarına ve kültürel  yerlerini rota kapsamına lacaklarını öyledi.
Bir geceyi de yaylada geçireceklerini açıklayan Kazım Karaçoban, "yaylada kamp ateşi etrafında  katılımcılarımız unutulmaz bir gece yaşayacaklar" dedi.
Mayıs ayında yapılacak olan etkinliğe, arazi araçlarının yanında; bölge şartlarında yol alabilecek diğer araçlarında yer alacağı açıklandı.
 Kazım Karaçoban;etkinliğe katılmak isteyen araç sahiplerinin  0535 737 36 31 ile 0537 891 90 44 nolu telefon ve [email protected] adresine, katılacakları kişi ve araç plakaları ile bilgi vererek kayıt yaptırmaları gerekiyor dedi.

Etkinliğe yerel ve ulusal basının da davet edileceğinden,organizasyonda sıkıntı yaşanmaması için, bilgi ve kayıt sisteminin önemli olduğunu ifade eden Çamoluk Off Road ekibi;
yapılacak  başvurular üzerinden etkinliğin planlamasının yapılacağını söyleyerek, katılımcıların bu konuya dikkat etmelerini söylediler.
Kurum ziyaretlerinde, Çamoluk Off Road ekibi  birer de,  Çamoluk Off Road şapkası hediye etti.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2022, 11:57

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205