Çamoluk'lu Öğrenciler Çanakkale'de

Çamoluk Kaymakamlığı'nın organizasyonu ile Çamoluk'lu öğrencilerden Çanakkale ve İstanbul ziyaretleri.

Çamoluk'lu Öğrenciler Çanakkale'de

Çamoluk Arif Safi Lisesi öğrencilerinden oluşan 40 kişilik öğrenci grubu,6-10 Nisan tarihlerinde Çanakkale ve İstanbul'un tarihi yerlerini  gezip ziyaret edecekler.

Çamoluk Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte düzenlediği organizasyonun giderleri Çamoluk Kaymakamlığı tarafından karşılanıyor.

Yetkililerden aldığımız bilgilere göre, geziye 40 öğrenci katılıyor.
Öğrenciler 2 gün İstanbul'u gezecek bir günde, Çanakkaleye gidecekler.
Özel tur firması ile yapılan anlaşma gereği, öğrenciler, akşamları   Keşan'daki 3 yıldzlı bir otelde konaklayacak.

Çamoluk'lu öğrencilerin, girdikleri sınavlarda ki başarıları nedeni ile, bu gezi yi hakettiklerini açıklayan Milli Eğitim yetkilileri, Öğrencilerimiz geçtiğimiz yıl yapılan TEOG sınavında il birincisi oldu, bu sene yapılan ilk sınavda da, açıklanan paunlara göre ilk üç sıradalar. YGS sınavlarında ise, geçtiğimiz yıla oranla,% 150 başarı artışı gerçekleşti. dedi.

Öğrencilere, Çanakkale ve tarihi yerler ile ilgili seminerlerin verildiği bu gezi ile teorik olarak verilen bilgilerin pratik olarak'da teyid edileceğini açıkladılar.

Çamoluk Kaymakamlığı ve Çamoluk Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği bu program Çamoluk'lular tarafından da  olumlu olarak karşılandı.

Bizler Çamoluk Haber olarak, Çamoluk Kaymakamlığı Çamoluk Milli Eğitim Mdürlüğünü,Geleceğimiz olan gençlerimiz için yaptıkları çalışmalar nedeni ile tebrik ediyoruz.
Aynı zamanda da  bu gibi uygulamaların gelecek yıllarda da devam etmesi, gençlerimizin tarihini iyi bilip, geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olacaktır.

Çamoluk Haber 

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2016, 21:24

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205