Çamoluk'ta Bir İlk Fotoğraf Sergisi Açıldı

Çamoluk'ta ilk kez fotoğraf sergisi açıldı.

Çamoluk'ta Bir İlk Fotoğraf Sergisi Açıldı

 Çamoluk Haber Editörü Kazım Karaçoban ve Yunus İğnecinin çektiği fotoğraflardan oluşan, Çamoluk Köyleri konulu Fotoğraf Sergisi, 23 Ağustos 2018 Perşembe günü Çamoluk Kültür Merkezinde açıldı.
26. Çamoluk Bal Festivali programı içersinde yer alan Fotoğraf sergisi iki gün açık kaldı.
Çamoluk Kaymakamı Mustafa Dedemir, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı ve Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in manevi destekleri ile Çamoluk Kültür Merkezinde açılan sergi ziyaretçilerinden tam not aldı.
Ziyaretçi sayısı olarak beklentilerin altında kalan sergiyi, İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan ve İller bankası Eski Başkan Vekili Veysel Ekmen de ziyaret ettiler.
Ziyarette fotoğraflar hakkında bilgi alan Hasan Turan'a, Kazım Karaçoban tarafından 2018 Çamoluk Fotoğrafı hediye edildi.
45 Fotoğrafın yer aldığı sergi de, Çamoluk köylerinin fotoğrafları yer alırken, Yunus İğneci'nin hayatın içinden fotoğrafları da ziyaretçileriyle buluştu.
1970'li yıllara ait iki fotoğrafta sergi de yer aldı.
Yine 1998 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Sanat Tarihi Bölüm Başkanı  Prof. Dr.Aziz Doğanay'ın çektiği Çamoluk fotoğrafı da sergide yer aldı.
Çamoluk'un farklı açılardan ve gece fotoğraflarının da yer aldığı sergi 24 Ağustos gecesine kadar açık kaldı.

Çamoluk Haber










Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 20:54

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI
HACI CANİK ÇAMOLUK DER BAŞKANI - 6 yıl Önce

ÇAMOLUKTA BÖYLE NADİDE SANAT ESERLERİNİN SERGİLENDİĞİ BİR ORTAM OLUŞTURAN BAŞTA KAZIM BEYE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE ŞAHSIM VE KURUMUM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM İNŞ DEVAMINI ÇAMOLUK VE İSTANBULDADA GÖRMEK İSTERİZ

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205