Çamoluk'tan Erbakan'a 100 Hatim

Çamoluklu Milli Görüşçüler, hocalarını dualarla andı.

Çamoluk'tan Erbakan'a 100 Hatim
 Çamoluk Anadolu Gençlik Derneği organizasyonu ile merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan için 100 hatim   yapıldı.
Erbakan haftası etkinlikleri çerçevesinde bir dizi programlar düzenleyen, AGD Çamoluk Temsilciliği, birde hatim organize etti,
Yapılan hatimlerin duası, 28 Şubat 2014 Cuma günü Çamoluk Merkez Camiinde yapıldı.
Cuma namazı sonrası cemaate ve vatandaşlara helve ve sıcak süt ikram edildi.
Program Kapsamında Merhum Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'ın Hayatı ve Sözlerinin Derlenmiş Olduğu Bir de Kitapçık dağıtıldı.

Çamoluk Haber









YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail BAKIRHAM
İsmail BAKIRHAM - 10 yıl Önce

Erbakan hakkıyla İslam’a inanmak demektir. Erbakan Müslüman’ca yaşamak demektir. Erbakan bağımsız ve güçlü bir TÜRKİYE demektir. Erbakan İSLAM birliği demektir. Erbakan İSLAM ortak pazarı demektir. Erbakan İslam ortak natosu demektir. Erbakan İSLAM ortak dinarı demektir. Erbakan İSLAM birleşmiş milletleri demektir. Erbakan kendisi için değil, Müslüman kardeşi için yaşamak demektir. Erbakan bozuk ve batıl batı medeniyetine özenerek onu içselleştiren değil, yegâne izzet ve şeref abidesi İslam medeniyetine inanmak ve adanmak demektir. Erbakan Yeni bir TÜRKİYE demektir. Erbakan Yeniden büyük TÜRKİYE demektir. Erbakan Yeni bir DÜNYA demektir. Yolunuz ve ufkunuz açık olsun kardeşlerim. Bu toplum sizinle huzura ulaşacak. Sizinle İslam’ın izzet ve şerefine kavuşacak. Tebrik ediyorum sizleri. Yürekten teşekkür ediyorum. Cenabı hak ecrinizi daim kılsın.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205