Gazeteci Murat Köse'de Çamoluk Haber'de

Gazeteci Murat Köse yazılarıyla çok yakında aramızda olacak.

Gazeteci Murat Köse'de Çamoluk Haber'de
 Murat Köse Kimdir:
Çamoluk ilçesi Dulundas Mahallesi’nde doğan hemşehrimiz; ilkokulu Çamoluk İlköğretim Okulu’nda tamamladıktan sonra Şebinkarahisar Öğretmen Hüseyin Hüsnü Tekışık Anadolu Lisesi’ni kazandı. Ortaokul ve Lise eğitimini bu okulda alan Murat Köse, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü kazanıp başarıyla mezun oldu. İlk olarak bir dergi grubunda Editör olarak göreve başlayan Köse, sonraki yıllarda Yazı İşleri Müdürü olarak görev aldı. Son 10 yıldır Yatırım Danışmanlığı ve Sektörel Yayıncılık alanlarında faaliyet gösteren bir şirkette Üst Düzey Yönetici olarak görev yapan Murat Köse; özellikle Demir Çelik, Makina, Otomotiv, Endüstriyel Kalıp gibi Ağır Sanayi sektörlerine hizmet veriyor. Almanya, İtalya, İsviçre, Belçika, Finlandiya, İsveç gibi Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Japonya, Rusya, G.Kore, Çin Halk Cumhuriyeti ve Tayvan gibi birçok ülkeden müşterilerine Yatırım Danışmanlığı, İş Geliştirme ve Pazarlama İletişimi gibi konularda destek sağlıyor. Bununla birlikte Türk Demir Çelik ve Makina sektörlerini yakından takip ederek, bu iş kollarına yönelik analizler yapıyor.

 

Öğrencilik yıllarından itibaren siyasetle de yakından ilgilenen Murat Köse; Şebinkarahisar ve Giresun Ülkü Ocakları bünyesinde çeşitli görevler yaptıktan sonra Ülkü Ocakları Kocaeli Üniversitesi Bölge Başkanlığı, Ülkü Ocakları Kocaeli Üniversitesi Başkanlığı ve Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

 

Kendisi; önümüzdeki günlerden itibaren haber sitemizde bizler için yazmaya başlayacak. İç ve Dış Politika, Gündem ve Yerel Kalkınma üzerine yazacağı yazılarla bizlere renk katacağına inandığımız Sayın Murat Köse’ye şimdiden “Aramıza Hoşgeldiniz” diyoruz.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 09:26

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bayram köse
Bayram köse - 7 yıl Önce

Şimdiden hayırlı olsun başarıların devamını dilerim

Şuayip kesik
Şuayip kesik - 7 yıl Önce

şimdiden hayırlı olsun dileklerimle başarılarınızın devamını dilerim

Mesut ÜÇTAŞ
Mesut ÜÇTAŞ - 7 yıl Önce

Hayırlı olsun inşaALLAH başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205