Karadikmen Esenler Belediye Başkanını Ağırladı

Karadikmenliler sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Karadikmen Esenler Belediye Başkanını Ağırladı

 24 Şubat 2019 Pazar günü, İstanbul Esenlerdeki Dernek Merkezinde  Karadikmen Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına, İstanbul'da yaşayan Karadikmenlilerin yanısıra, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ak Parti Eseneler İlçe Başkanı Avukat Umut Özkan, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esenler Giresunlular Dernek Başkanı Yusuf Gecü, Giresun İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Rıdvan Alkan, Esenler Belediye Meclis Üyesi Temel Gödek katıldılar.
Kahvaltı Sabah Saat:10:00'da başaladı.
Kahvaltıdan sonra programa katılan  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Ak parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Çamoluk Belediye Başkanı Musa varıcı, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik, Esenler Giresunlular Dernek Başkanı Yusuf Gecü Ve Karadikmen Köyü Dernek Başkanı Murata Şapalaoğlu birer konuşma yaptılar.
Belediye Başkanı Tevfik Göksu yaptığı konuşmada; Esenlerede İstanbul ortalamasının çok üzerinde bir nüfus yoğunluğu olduğunu,2009  yılında suç işlenme oranıyla İstanbul'da ikinci sırada gelen Esenler'in, şimdi suç oranı en az ilçeler arasında yer aldığını söyledi.
Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'te yaptığı konuşmada, Karadikmen'in Çamoluk'ta misafirperverlik konusunda ayrı ve müstesna bir yeri olduğunu söyleyerek, son dönemde yaşanan bazı kırgınlıkların en kısa sürede giderilmesini temenni ettiklerini söyledi.
Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı'da yaptığı konuşmada; önümüzdeki seçimlerde özellikle İl Genel Meclis Üyesliği için Karadikmenlilerin desteğini  istedi.
Karadikmen Köyü Dernek Başkanı Murat Şapaloğlu'da yaptığı konuşmada; öncelikli hedeflerinin köyün birlik ve beraberliğinin sağlanması olduğunu söyleyerek, bu yıl yapılacak olan pikniğin de Karadikmen Yaylasında gerçekleşeceğini söyledi.

Çamoluk Haber




















Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 17:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205