Kültür Markezi Son Sürat

Çamoluk Kültür Merkezi yapılan çalışmalarla kaba inşaatın sonuna gelindi.

Kültür Markezi Son Sürat
Kültür Merkezi Son Sürat
 
Yapımına 1 Ağustos 2010 Günü başlanan Çamoluk Kültür Merkezinin 4. Katı yapılıyor.
Çok amaçlı olarak planlanan Çamoluk kültür Merkezi inşaatı aralıksız olarak devam ediyor.
Yapılan çalışmalar sonucunda Kültür Merkezinin son katı olan dördüncü katın kalıpları çakılıp betonu atılacak. Yetkililerden aldığımız bilgilere göre,kültür Merkezinin kaba inşaatının Kurban Bayramına kadar tamamlanacağı ve ince işlerine başlanacağı bildirildi.
Yapılan Çamoluk Kültür Merkezinin alt katları dükkan , 2. kat öğrencilerin kullanacağı çok amaçlı salon 3. kat Kültür Merkezi olacak  şekilde tasarlandı. Kültür merkezinin inşaat malzemeleri bölgemizde yatırımları bulunan HES Hidro Elektrik santrallerinden ikisi tarafından karşılanıyor .
Çamoluk Kültür Merkezinin yapılabilmesi için Çamoluk Kaymakamlığı Çamoluk Belediye Başkanlığı Çamoluk Derneği ve diğer sivil toplum kuruluşları da yoğun gayret sarfediyorlar.Ak Parti Çamoluk ilçe Başkanı Zeki Karabul’un çabaları da bunlardan biri.

Çamoluk Haber





YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmed arif
ahmed arif - 13 yıl Önce

KÜLTÜR MERKEZİ DENİLEN YERİN İNŞAATI HIZLA İLERLEMİŞ BU GÜZEL BİR OLAY,FAKAT SIRADAN BİR BİNA GİBİ.ÇAMOLUK UN KÖY GÖRÜNTÜSÜNDEN KURTULMASI İÇİN YAPILAN PROJELERDE DAHA GÜZEL ÖRNEKLERİ KENDİMİZE MODEL ALMALIYIZ.BAŞLARKEN YAPILACAĞI YER YANLIŞTI.ZATEN SIKIŞMIŞ,İÇİÇE BİR İLÇE MERKEZİ VAR VE BU SIKIŞIKLIĞIN TAM ORTASINA KÜLTÜR MERKEZİ YAPMAK BİRAZ PROBLEMLİ.
YAPARKEN BU KADAR GEÇ KALDIĞIMIZA GÖRE ŞÖYLE BAHÇELİ,TERASLI,MODERN SALONLARI OLAN,ÇEŞİTLİ SİVİL AKTİVİTELER İÇİN ÇOK AMAÇLI KULLANILABİLECEK MODERN BİR BİNA OLMALIYDI DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ALT KATLARININ DÜKKAN OLMASI GEREKSİZ.BÖYLE BİR BİNA MÜSTAKİL VE DONANIMLI OLMALI.BU SÖYLEDİKLERİM BİRAZ ULAŞILMAZ İSE BENDE YAKIN BİR YERDEN MÜTEVAZI BİR ÖRNEK VEREYİM:GÖLOVA KÜLTÜR SANAT EVİ DİLEYENLER LİNKE BAKABİLİRLER:http://www.golova.gov.tr/default_B0.aspx?content=1055 EN AZINDAN BÖYLE BİR YER ARZULARIZ. YİNEDE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETMELİYİZ.ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ:ELE GEÇMEZSE EĞER SEVDİĞİNİZ ÇARE NE ELDEKİNİ SEVMELİYİZ. SELAM VE MUHABBETLE..

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205