Kültür Merkezi Yapılıyor

Çamoluk taki bütün yetkililerin yapılması için gayret sarfettiğini söyledikleri , Çamoluk kültür merkezinini nihayet temeli atılarak yapımına başlandı.

Kültür Merkezi Yapılıyor

Çamoluktaki bütün yetkililerin yapılması için gayret sarfettiğini söyledikleri , Çamoluk kültür merkezinin nihayet temeli atılarak yapımına başlandı. Çamoluk sağlık ocağının yanına 400 m²  alan üzerine yapılacak olan Kültür Merkezi  Dört kat olarak yapılacak. Kültür Merkezinin alt katları dükkan , 2. kat öğrencilerin kullanacağı çok amaçlı salon 3. kat Kültür Merkezi olarak yapılacak.
HES ler karşılıyor
Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Çamoluk kültür merkezinin finasmanını Kelkit çayı üzerinde kurulan Hidro Elektrik santrallerin(HES)den ikisi karşılıyor.(EKSEN ve AS isimli firmalar) AS firması nın fenerbahçe kulübü başkanı Aziz Yıldırımın kardeşi Ali yıldırımın olduğu bildirildi.  En kısa zaman da bitirilmesi planlanan Çamoluk kültür merkezi özellikle Çamoluktaki öğrencilerin faydalanacağı bir kompleks olacak. Bizler de  şimdiden Kültür merkezinin Çamoluk'a hayırlı olmasını temenni ediyoruz.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205