Ozan'a Muhteşem Konak

Ozan Köyü yaptığı konakla göz doldurdu.

Ozan'a Muhteşem Konak

  Ozan Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği öncülüğünde yapılan, Ozan Köyü Köy Konağı yapılan törenle hizmete açıldı.

Hizmete sunulan konağın açılışına, Ozanlılar yoğun ilgi gösterirken, bir çok misafirin de Ozan'a gelerek bu mutlu günde Ozanlıların yanında olduklarını gösterdiler.
23 Ağustos 2018 Perşembe günü  yapılan Köy Konağı açılışına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen , konağa isim olarak, yakın zamanda hayatını kaybeden Ozan Köyü Sosyal yardımlaşma Derneği Başkanı Ayhan Altun'un annesinin ismi verilmesi teklif etti. 
Açılış programına; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, İller Bankası Eski Başkan Vekili Veysel Ekmen, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Çamoluk İlçe Emniyet Amiri, Çamoluk İlçe Jandarma Komutanı ve vatandaşlar katıldılar.
Ozan Köy Konağı görüp gezenlerden tam not aldı.
Köy Konağı yerleşkesinde; toplantı salonu,yemek salonu, misafir odaları,mutfak, banyo, mescid gibi bölümleri barındırıyor.
Modern mimari yapısıyla da dikkat çeken Ozan Köyü Köy Konağının, bölgedeki herkesin hizmetine açık oldu ifade edildi.
Ozan Köyü Köy Konağının açılışında, Dernek Başkanı Ayhan Altun,Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı, Veysel Ekmen ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen birer konuşma yaptılar.
Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Konuşmasında, Konağa isim olarak Hanife Altun ismini önerdi.
Köy konağının yapılmasında büyük emekleri olan Dernek Başkanı Ayhan Altun'un yakın zaman da hayata veda eden annesi Hanife Altun'un isminin  konağa verilmesini öneren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in teklifi, Ozanlılar tarafından da olumlu karşılandı.
Belediye Başkanı hilmi Türkmen, konağın bundan sonrada ihtiyaçları olacağını ve Hanife Altun isminin konağa verilmesiyle birlikte, konağın güncel ihtiyaçlarının da Altun ailesi tarafından imkanları nispetinde karşılanabileceğini söyledi.
Teklifle ilgili olarak,Ozan Köyü Dernek Başkanı Ayhan Altun, teklifin kendileri için süpriz olduğunu konuyu ailesiyle görüşeceğini ve köylülerinin de görüşlerini alacağını bir kişinin dahi razı olmaması durumunda  kendilerinin de buna razı olmayacaklarını ifade etti.
Köy Konağı açılışnda açılışa katılanlara yemek ikram edildi.
Daha önce Nurattin Bay'ın program yapması planlanan açılışta, Dernek Başkanı Ayhan Altun'un annesinin vefatı üzerine Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı.
İlahilerin okunduğu program yapılan dualar ile son buldu.
Açılışa katılanlar konağı gezerek  bilgi aldılar.
Çamoluk Haber












Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 18:30

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205