Savaş Akarçeşme Kendi Medyasını Kuruyor

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Kendi medya gücünü oluşturuyor.

Savaş Akarçeşme Kendi Medyasını  Kuruyor

Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Belediye bünyesinde gazete çıkartarak ücretsiz dağıtacağını açıkladı.
Giresun'dan davet ettiği usta gazeteci,emekli öğretmen, Zeki Al'ı bu iş için görevlendiren  Savaş Akarçeşme, Çıkaracağı gazete için isim olarak, "Huzur Vadisi Çamoluk" ismini düşündükleri açıkladı.

Sosyal Medya hesabından  konu ile ilgili açıklama yapan Savaş Akarçeşme, vatandaşlardan öneri ve yorum beklediklerini dile getirdi.

Savaş Akarçeşme,Adaylık sürecinde, iletişimci Kasım Üçtaş tarafından yönetilip, daha sonra pasif duruma getirilen,"Çamoluk Medya" isimli internet sitesini de aktif hale getirerek yayınlamaya başladı.
Bu siteyi de Zeki Al'ın yöneteceği iddia ediliyor.

Özellikle kendisine  ve yaptığı işlere karşı  eleştirlere tahammülsüzlüğü ile dikkat çeken Savaş Akarçeşme'nin çıkaracağı gazete ve internet sitesinin nasıl bir yayın politikası  izleyeceği merak konusu oldu.

Özellikle hakkında "Cemaatçi,Paralel" eleştirileri sonrasında böyle bir karar alması dikkat çekti.

Savaş Akarçeşme; Kaymakamlık,İl Özel İdaresi, Milli eğitim,İş Kur vs. gibi kurumlarım Çamoluk için yaptıkları yatırım ve hizmetleri de kendisi yapmış alıgısı ile paylaşmasına getirilen eleştirileri de,"Çamoluk Sevdası" olarak açıklıyor.
Özellikle sosyal medyayı sürekli kullanması,yaptığı,yapacağı,yapmayı düşündüğü icratları binlerce takipçisi ile paylaşan Savaş Akarçeşme'nin   neden böyle bir ihtiyaç hissetiği anlaşılamadı.

Çamoluk Şurasında Türkiye'nin en borçlu belediyesi olduklarını açıklayan Savaş Akarçeşme'nin gazete çıkarıp ücretsiz dağıtacağını açıklamasının çelişkili olduğu dile getirildi.

Özellikle iş Kazaları nedeni ile, taşınmazlarında haciz olduğu ve  Belediye araçları hakkında yakalama kara bulunduğu iddia edildi.

Çamoluk Haber olarak yayınlanacak  internet sitesi ve çıkacak olan gazetenin, öncelikle Çamoluk için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Çamoluk Haber



Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2016, 12:15

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205