Ümit Gençlerde, Çamoluk'lu Gençler bir araya Geldi.

Çamoluk'lu Gençler Akyapı derneğinde bir araya geldiler.

Ümit Gençlerde, Çamoluk'lu Gençler bir araya Geldi.

 Akyapı Köyü Derneği Gençlik Kollarının organize ettiği, "Çamoluk'lu gençler buluşuyor" parogramının ilki, Ataşehir İnönü Mahallesinde bulunan Çamoluk Akyapı Köyü Derneği lokalinde gerçekleşti.
Yaptığı bir çok etkinlik ile gündeme gelen, Akyapı Köyü Derneği Gençlik Kolları, son olarak 21 Ekim 2017 Cumartesi akşamı Çamoluk köylerinin gençleri ile buluştu.
Çamoluk Köy Derneklerine yaptıkları çağrı ile, derneklerin gençlik kollarını davet edip onlarla tanışan Akyapı Köyü Derneği Gençlik Kolları üyeleri, gelen misafirlerine de ikramlarda bulundular.
Akyapı Gençlik Kolları davete kaılanlara, her köy adına bir kişiye de plaket verdi.
Akyapı Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, bu uygulamanın Çamoluk genelini kapsayacak şekilde devam etmesi gerektiği ifade edildi.
Açıklamada; davete katılan  Giresun Federasyonundan Hasan Cebbar Uğur Aydın ve yönetim kuruluna Yeniköy Komisyonunudan  Yunus Yanıkova Musa Bayındır'a  HacıAhmetoğlu Köyü Gençlik Kolları Başkanına ve Baha Iğneci'ye ,Dulundas Köyünden Nail Bakırhan ve Köroğlu Köyünden Mevlüt Düz 'e teşekkür ederiz dediler.
Yapılan açıklamada; Köy dernekelerinin Çamoluk'lu gençlerin İstanbul'da biraraya gelip tanışmaları için yardımcı olmaları gerektiğini ifade ettiler.
Çamoluk Haber










Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2017, 17:53

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasin Cagdas
Yasin Cagdas - 6 yıl Önce

Genclik gumbur gumbur birlik icin geliyor derdimiz memleketimiz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205