Vefatının 8. yılında Erbakan Hoca Rahmetle Anılıyor

Türkiye'nin yetiştirdiği ender siyaset ve bilim insanı, ölümünün sekizinci yılında rahmetle anılıyor.

Vefatının 8. yılında Erbakan Hoca Rahmetle Anılıyor

 Gönüllerin savunan adamı, merhum Necmettin Erbakan Hoca vefatının sekizinci yılı münasebetiyle Türkiye ve Dünya'da yapılan etkinlikler ile  anılıyor.
Sağlığında küfredenlerin bile tanıyamamışız diyerek iç geçirdiği rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan için Eğitimci İsmail Bakırhan' Erbakan'ı anlatan bir yazı kaleme aldı.

"Bir Çiçekle Gelen Bahar" isimli yazısında, İsmail Bakırhan;

"Sen, kıraçlaşan ve kuraklaşan coğrafyamızda, bin bir zahmet ve sıkıntılarla, toprağı çatlatan güneşe inat, toprağa tohum saçan, buram, buram teriyle saçtığı tohumları sulayan inanmış adamsın. Sen, bir çiçekle gelen baharsın. Sen bastığı zemini bilip ayakta durmayı başaransın. Sen, mutsuz ve umutsuz mazlumları umutlandıransın. Çünkü sen Necmeddin Erbakan’sın.

Sen kutlu Nebinin mirasına, miras kârsın. Sen amansız hastalıklara yakalanan ümmete Kuran eczanesinden müessir şifa vesilesi ilaçlar yapansın. Sen, gergef, gergef vahyin hakikatini, yaşadığı asra ve gelecek asırlara taşıyansın. Sen “Emrolunduğun gibi dost, doğru olan” inandığı gibi yaşayıp, yaşadığı gibi refik-i alaya hicret edensin. Çünkü sen Necmeddin Erbakan’sın" diyor.

yazının tamamını okumak için Tıklayınız 


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2019, 18:34

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Saadet Partisi
Saadet Partisi - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Biz senden razıyız Allah da razı olsun mekanı cennet olsun nur icinde yatsın.

Saadet Partisi
Saadet Partisi - 5 yıl Önce

Allah rahmet eylesin sensiz ama senin yolundayız. Bizler milli gorüşçüleriz. Her zaman milliyi yerliyi savunduk ve senide savunan adam diye biliriz.

Saadet Partisi Çamoluk
Saadet Partisi Çamoluk - 5 yıl Önce

Saadet Partisi Çamoluk olarak yarın siz degerli halkımız ve camoluk haber ailesiye buluşup ilçe binamıza çaya bekleriz...

Yücel aydin
Yücel aydin - 5 yıl Önce

Hocamızın hakka yürüyüşünün 8.yıldonumunde onu saygıyla hürmetle ve özlemle anıyoruz...ruhu şadolsun rabbim resulune komşu etsin ..son donemde yaptığı refahyol hukumetindeki başbakanlığı,reform niteliğindeki havuz sistemini ve halkı madden rahatlamasını unutmamiz mumkun degil....ozamanin rp lileri şimdiki akp liler milligörüş gömleğini çıkarıp gömleksiz kalinca kendilerine başka elbiseler buldular....hocamizla dalga geçip agir ithamlarda bulundular ..etme bulma dunyasi!!!! İnsan ettiklerini çekmeden ölmez...bekleyelim gorelim...mevla görelim neyler ........???
Erbakan hocanin bollugundan reyizin domates biber patlican bolluk

Yücel Bey bir şey atlamışsınız. O dönem en büyük darbeyi FETÖ elebaşı vurmak istemişti. Hani "beceremediniz çekin gidin diyerek" "Asker sizden daha demokrat diyerek" "Başörtüsü furuattır diyerek" onun başörtüsü konusunda vermiş olduğu mücadeleyi etkisizleştirmek için. Hatırlamanız lazım. Hocamız istifa ettiği zaman zil takıp oynayan FETÖ ve muhibbanını da anı ver zahmet olmaz ise... Yoksa siz o dönem başka hocayı seviyordunuz acaba?????

Editör

Yücel aydin
Yücel aydin - 5 yıl Önce

Sevgili editör kardeşim
Ben muhterem Erbakan hocamizin 8. Vefat senei devriyesin de onu yad etmek için bir yazi yolladim yayinlansin diye...saniyorum 28 şubat 1997 yi kast ederek bazi sorular soruyorsun.benim kavrayamadigim ise bu sorulari neden bana sorduğun ...ben vefat etmiş sevdigim saydigim bir büyüğümü anmak istedim ...o zaman yanlis yapan kim varsa tarih ve Allah karşısında hesabini sonunakadar versin
Bu sorulari neden bana sordugunu anlayamadim.
Ben rp kapatilip fazilet partisi açilinca davami ve hocami satip biz gomlegimizi çıkarttık diyip parti kurmadim !!!!
Rahmetli bunlar israile siyonistlere hizmet ediyolar dediginde bunun beyni sulanmis demedim!!!!!
Günümüzde aynı şekilde kendi yaptiginin aynısı kendine yapilinca yapanlar vatan hanini ve davasını satmis oluyor ..şairin dediği gibi bu ne yaman çelişki olmuyor mu...kişi kendinden bilir işi.!!!saadet partimize bu mahalli secimlerde basarilar diliyor ..hocamiza rabbimden rahmet temenni ediyorum...
Not:editör kardeşim niyet okumasi degil bence isini yap ...editörial yaklasim baskalarinin yonlendirmesiyle degil gonderilenleri küfür hakaret yoksa yayinlamakla olur sanada başarilar diliyorum...

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205