Yazılar Kurtuluş Mahalleliler Beykoz'da Buluştular

Yazılar Kurtuluş Mahallesi sakinleri piknikte bir araya geldiler.

Yazılar Kurtuluş Mahalleliler Beykoz'da Buluştular

 Yazılar ve Kurtuluş Mahalleleri Sosyal Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin düzenlediği piknik programında, vatandaşlar bir araya gelerek hem eğlendi hem de sohbet etti.
Son yıllarda İstanbul'da piknik yapmayan Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi sakinleri,  pikniğe yoğun ilgi gösterdiler.
Piknikte, Hüseyin Düz, Haydar Keleş,Salim Işıklı, Şinasi Can, Havvanur, sahne alırken, Osman Akpınar Davul Zurna ekibide hazır bulundu.
Yazılar ve Kurtuluş Mahallesi Dernek Pikniğine, İBB Meclis Üyesi İlyas Duras,  Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, Belediye Başkanvekilleri Cengiz Düz ve Engin Gürsoy, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik Ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Ak parti Üsküdar ilçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan, MHP çamoluk İlçe Başkanı Ali Tatar, Köroğlu Mahallesi Dernek başkanı Yakup Selvi ve Yönetim Kurulu, Kurukol Mahallesi dernek başkanı Halil Üdük ve yönetim kurulu Üyeleri, Yuvacık Mahallesi Dernek Başkanı Süleyman Karabul ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Dulundas Mahallesi Dernek Başkanı Hafız Bakırhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacıahmetoğlu Köyü Dernek Başkanı Özer İğneci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Taşdemir Köyü Dernek Başkanı Cemil Köprübaşı ve Yönetim Kurlu Üyeleri, Taşçılar Köyü Dernek Başkanı Ali Emeksiz ve Usluca Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri katıldılar.
İstanbul Beykoz'daki, Kaymakdonduran piknik  alanında gerçekleşen piknikte; dernek yararına,promosyon ürün satışları yapıldı.
Sunuculuğunu Rüstem Sakızcı'nın yaptoğı piknikte; Eski ve yeni Çamoluk Belediye Başkanlarına plaket takdim edildi.
Çamoluk Belediyesi Başkan Vekili Cengiz Düz, Çamoluk Haber aracılığıyla tüm Çamoluklara selam ve sevgilerini ilettiklerini söyledi.

Çamoluk Haber


















Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 13:46

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cengiz düz
Cengiz düz - 5 yıl Önce

Çamoluğun gür sesi yaptığın hizmet ilçemiz için çok değerli görsel ve yazılı bila ücret sadece gönülden teşekkürler tüm dostlara selamlar başarılar

Zeki METİN
Zeki METİN - 5 yıl Önce

Teşekkür ederim Kazım karaçoban bey pikniğimize göstermiş oldunuz ilgiden dolayı

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205