Yenice'den 220 Öğrenciye Burs

Yenice Derneği,bir çok ilçe derneğinden etkili çalışıyor.

Yenice'den 220 Öğrenciye Burs

 Beldeliğini kaybederek köy statüsünü dönen Çamoluk Yenice Köyü Derneği çalışmaları ile bir çok ilçe derneğinden daha  aktif durumda.
Geçrtiğimiz eğitim öğretim yılında( 2017-2018)  170 üniversite öğrencisine burs veren Yenice Köyü Derneği, bu dönem için 220 öğrenciye burs vermeyi hedefliyor.
Dernek her burs dönemi öncesi öğrencileri, Yenice Köyü Derneği Dernek Merkezine davet ederek, hem tanışmalarını sağlıyor hem de, güncel meseleler hakkında, alanında uzman kişiler tarafından semirler verdiriyor.
Bir önceki sezon başında, Madde Bağımlılığı konusunda seminer hazırlayan dernek, bu sezon da teknoloji bağımlığı konusunu işledi.
Sunuculuğunu İzzet Mermer'in yaptığı program ilk olarak Sıddık Gerçek hocanın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Daha sonra dernek başkanı Zekeriya Duras kısa bir selamlama konuşması yaptı.
Zekeriye Duras yaptığı konuşmada, öğrencilere dersleri ve atılacakları iş hayatında başarı dilerken, gençlere gelecekte bu kurumlara sahip çıkmalarını istedi.

Yeşilay Derneğinden   eğitim konusunda destek alan Yenice Derneğine bu sene, Teknoloji bağımlılığı ile ilgili olarak; Yeşilay Derneği Eğitim Uzmanı Fatih  Kerem Yardım, Yeşilay Derneği Eğitim Uzmanı Hüseyin Coşkun katılarak öğrencilere teknoloji bağımlığı konusunda bilgiler verdiler.
Yakşalık 300 kişinin katıldığı kahvaltılı tanışma programı, Yeşilay Uzmanlarının seminerinden sonra plaket töreniyle son buldu.

Çamoluk Haber











Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 15:13

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim UZMAN
Salim UZMAN - 6 yıl Önce

Zekeriya başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Emeğinize Sağlık

Ahmet Satılmış
Ahmet Satılmış - 6 yıl Önce

Teşekkürler arkadaşlar.
Teşekkürler Kazan Karaçoban.

Ahmet mermer
Ahmet mermer - 6 yıl Önce

Başkandan yardımcısına kadar hergese emegecen abilere arkadaşlara tşk

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205