Yılın Son Pikniği Yenice'den

2019 yılının son pikniğini Yeniceliler yaptılar.

Yılın Son Pikniği Yenice'den

8 Eylül 2019 Pazar günü Kemerburgaz, Bahçelievler Belediyesi mesire alanında gerçekleşen pikniğe  Yeniceliler büyük ilgi gösterdiler.

Sabahın erken  saatlerinden itibaren piknik alanına gelmeye başlayan  vatandaşlar akşama kadar doyasıya eğlendiler.

Yenice Derneğinin organize ettiği pikniğe Yenicelilerin yanı sıra; TBMM İdare Amiri ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi ve Meclis Başkanı Necati Kahraman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İlyas Duras,Usluca Köyü Dernek Başkanı Selçuk Dokgöz ve Yönetim Kurulu, Karadikmen Köyü Dernek Başkanı Murat Şapaloğlu ve Yönetim Kurulu,Çamoluk Derneği Başkan Yardımcısı Kadir Alegöz ve  Yönetim Kurulu Üyeleri, Kale Mahallesi Dernek Başkanı Yüksel Küçükarslan ve Yönetim Kurulu,Kaledere Köyü Dernek Başkanı Numan Kaleli ve Yönetim Kurulu, Köroğlu Mahallesi Muhtarı Hüseyin Selvi Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Acar katıldılar.

Sunuculuğunu sanatçı Göksel Sağlam'ın yaptığı piknikte Sanatçılar, Onur Aydın,Recep Dönmez ve Nazmi Can sahne aldılar.

Davul Zurna ve sanatçıların türküleri eşliğinde bol bol horon oynayan Yeniceliler, uzun aradan sonra yeni ağa da seçtiler.

Ağalık yarışında ipi göğüsleyen,Ulusal Börek Markası olan Bülent Böreğin ortaklarından, Yılmaz Hacıoğlu oldu.

Çekişmeli geçen ağalık yarışında en yüksek fiyatı teklif eden Yılmaz Hacıoğlu Yenice'ni yeni ağası oldu.

Yenice pikniğinde, Yenice Muhtarı Mecit Dertli, Yenice Dernek  Başkanı Hasan Cebbar Bağcılar Belediyesi Meclis Başkanı Necati Kahraman ve TBMM İdare Amiri Hasan Turan birer konuşma yaptılar.

Birlik,beraberlik ve dayanışma üzerine bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Cebbar, yaptıkları hizmetler ve yacakları çalışmalar ile ilgili olarak Kasım ayında geniş kapsamlı istişare toplantısı yaparak burada bilgi vereceklerini açıkladı.

Yenice pikniğinde çocuklarda unutulmadı.

Piknik alanına kurulan şişme oyun parkı araçları ile çocuklar doyasıya eğlendiler. Ayrıca pikniğe katılan çcuklara çeşitli oyunlar eşliğinde hediyeler dağıtıldı.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2019, 20:56

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kenan Saka
Kenan Saka - 5 yıl Önce

Şu ağa seçimleri, nedir, hayırda bile kibir, kendini beğendirme tavırları, horonculuk, mahremiyete riayetsizlik, bize yakışmayan hareketler... Bu kafa ile bir yere varılmaz, bu kafa ile sosyal dayanışmaya da vesile olunmaz.

Bayram urtaç
Bayram urtaç - 5 yıl Önce

Herkesin emegine saglık herşey çok güzel oldu

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205