YUVACIK KÖYÜ KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞTU

Yuvacık Mahallesine yakışır bir Kültür Merkezi oldu.

 YUVACIK KÖYÜ KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞTU

“Yuvacık Köyü Kültür Merkezi ve Misafir evi” , 06 Ağustos 2013 Cuma günü köyde yapılan açılış töreniyle hizmete girdi.Yaklaşık 4-5 yıl önce ortaya atılan fikir, hızlı bir çalışmayla dört katlı bir bina olarak tüm köylülerin hizmetine sunulmuş oldu.
Haziran 2011 yılında Erol Karabul’un başkanlığı döneminde ilk kazma vurulan kültür merkezi, Yılmaz Karabul’un başkanlığında bitirildi.
Ömer Faruk Karabul tarafından sunumu yapılan açılışa,Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici,Çamoluk Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı,bazı meclis üyeleri,komşu köylerden misafirler ve İstanbul’dan program için yoğun olarak gelen yuvacık köyü sakinleri katıldılar.Program,Yuvacık Mahallesi İmamı Sezai Topal’ın “Kuran-ı Kerim” tilavetiyle başladı.Dernek Başkanı Yılmaz Karabul ve önceki Başkan Erol Karabul,yaptıkları konuşmalarda tüm köylülere ve üyelere teşekkür ettiler.Belediye Başkanı Özcan Çinici’nin  kısa bir selamlama konuşmasından sonra tüm yönetim kurulu sahneye davet edilerek kurdela kesildi ve temsili açılış yapıldı.
Programın sonunda,davetliler arasında bulunan Bereketzade Camii İmamı Yavuz Fenerci’nin yaptığı duayla,kültür merkezi hizmete girmiş oldu. Kılınan Cuma namazı sonrasında yemekli ikram yapıldı.
Yaklaşık 200.000 TL’ye mal olan Kültür Merkezi dört kattan oluşmaktadır.1.katta,wc’ler,abdesthaneler ve depo,2.Katta, erkekler için salon,3.katta,bayanlar için salon ve 4.katta da misafirhane bulunmaktadır.Açılışı yapılan ve çok yönlü ihtiyaca cevap veren kültür merkezi,Çamoluk İlçemizde bir ilk olma ve öncü olma özelliğini taşımaktadır.
Dernek yönetiminin ve köyümüzdeki hayırseverlerin özverili çalışması ile kısa sürede bitirilen merkez,köylülerimize ve tüm milletimize hayırlı olsun.

Çamoluk
 Haber









YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail BAKIRHAN
ismail BAKIRHAN - 11 yıl Önce

Yilmaz bey sahsinizda tum hayir sahiplerini ve yonetiminizi tebrik ediyoruz. Cenabi hak hayirlara vesile kilsin insaallah. Daha nice hayir hizmetlerinizi daim kilsin.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205