NEDEN SAĞLIK SİGORTASI YAPTIRMALIYIZ

 

Değerli Hemşerilerim,

Sahip olduğunuz en değerli varlığınız öncelikle kendi sağlığınızdır. Özel sağlık sigortaları bu bağlamda size kaliteli sağlık hizmetinden faydalanma imkanını, her bütçeye uygun çözümlerle sunmaktadır. Sağlık sigortası yaptırmayı geleceğe yapılan bir yatırım olarak düşünmek ve bir lüksten ziyade ihtiyaç olarak algılamak gerekir.

Maalesef ülkemizde sigortacılık kavramı zorunlu poliçeler dışında lüks ihtiyaç gibi algılanmaktadır. Bu algı aslında çok yanlış bir düşüncedir, Çünkü başımıza gelmeden bazı şeylerin kıymetini bilemiyoruz.

Öncelikle Özel Sağlık Sigortası Nedir Bu konuyu kısaca Ele Alalım,

Özel Sağlık Sigortası ; sigortalanan kişinin hastalıklar ve kazalar sonucu oluşacak sağlık giderlerinin karşılanması için hazırlanmış kişiye özel planlardır.

Belirlenen limitler, özel ve genel şartlar dahilinde, daha önceden sigorta poliçesinde belirtilen olası risklere karşı sigortalıyı korur. Bir özel sağlık sigortası poliçesinde en önemli unsurlardan biri genel ve özel şartlardır. Özellikle incelenmeli ve kişiye en uygun poliçenin seçilmesi gereklidir. Genel şartlar bölümü tüm sigorta şirketleri içinde fazla farklılık göstermemesine rağmen özel şartlar bölümünde sunulan sigorta hizmetleri her sigorta şirketinde farklılık gösterir.Bu farklılıkları acenteleri tercih ederek daha detaylı öğrenebilirsiniz.

Mesela  Ülkemizdeki En iyi Özel Hastanelerde hiçbir ücret ödemeden muayene olabilirsiniz.

Mesela acil durumlarınızda en iyi özel hastanelerde hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

Mesela  Sağlık sigortanızla detaylı check-up ile kendi sağlınızın durumunu öğrenebilir olası bir rahatsızlığınız için erken tanı ile tedaviniz hususunda hiçbir ücret ödemeden en iyi hastanelerde tedavi olabilirsiniz.

Meselaları saymakla bitmeyen dahada kısası kendi sağlığımıza yapmış olduğumuz yatırımdır. Sigaraya Günde belirli bir tutar harcayarak verdiğimiz ücreti Sağlığımız için neden vermeyelim…

Sigorta poliçelerinizin Acenteler tarafından yapıldığını unutmayıp Tercihinizin Acenteler olması temennisi ile.

 

                                                                   Emin KARABUL

                                                                        04.03.2017

YORUM EKLE

banner200

banner196

banner205