15 Mart'da ekran başına

Çamoluk Dernek Başkanı Fatih Aydın'ın girişimleri ile Çamoluk Belediye Başkan Adayları Açık oturuma katılacaklar.

15 Mart'da ekran başına

 Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Aydın Çamoluk Belediye Başkan Adaylarını Mavi karadeniz  Televizyonunda bir araya getiriyor.
Konu ile ilgili yapılan açıklamada;
"Birbirimizi anlamnın yolu,bir birimizi dinlemek" anlayışı ile yola çıkıldığı ve Çamoluk'ta ki tüm parti ve  adaylarına eşit mesafe benimsenerek böyle bir uygulama yapıldığı bildirildi.
İnsan ve proje odaklı dernekçilik vizyonunu çerçevesinde, derneklerin sosyal, kültürel ve yardımlaşma kanalı olduğu  bilinciyle  böyle bir uygulamanın yapıldığı dile getirilen açıklamada,"Seçime Doğru Çamoluk" Programına,Ak Parti Belediye Başkan Adayı,Savaş Akarçeşme,MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Düz,Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Davut Tepeyurt ve BBP Adayı Turgay Yenice'nin davet edildiği bildirildi.

Aldığımız bilgilere göre şu ana kadar katılacağını açıklayan iki adayın olduğu,(Savaş Akarçeşme ve Davut Tepeyurt) diğer iki adayın  henüz cevap vermediği bildirildi.15 Mart 2014 Cumartesi  Saat:23:00'da başlayacak olan programa ayrıca Çamoluk Mahalle ve Köy Dernek Başkanları ile  Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarının katılacağı açıklandı.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205