15 Temmuz Darbe Girişiminde Ak Parti Çamoluk Teşkilatı Sınıfta Kaldı

Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatı 15 Temmuz darbesine karşı ortaya koyduğu tavırla tepki çekti.

15 Temmuz Darbe Girişiminde Ak Parti Çamoluk Teşkilatı Sınıfta Kaldı

  15 Temmuz 2016 akşamı, milli iradeye  FETÖ tarafından organize edildiği iddia edilen darbe girişimine karşı, tüm Türkiye ayağa kalkarken, Çamoluk Ak Parti teşkilat yetkililerinin  ilk anlarda uyguladıkları karamsar tavır, vatandaş tarafında tepki ile karşılaştı.
Darbenin ilk hissedilmeye başladığı saatlerden itibaren, duyarlı vatandaşların Ak Parti İlçe teşkilatında toplanmak istedikleri ve bu isteklerini de teşkilat yetkililerine ilettikleri bildirildi.
Teşkilat yetkililerinin  büro anahtarını bir türlü bulamadıklarını belirtip Ak Parti Çamoluk İlçe Teşkilatı kapısını vatandaşlara açmadıkları iddia edildi.
Daha sonra toplanan kalabalığın ilçe teşkilatının camını kırarak ışıklarını yaktıkları bildirildi.
Olayı yaşayan vatandaşların Çamoluk Haber'e verdiği bilgiye göre, Ak parti Çamoluk İlçe Başkanı Hafız Geco'nun hasta olamsı nedeni ile,İlk olarak Çamoluk İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Kürkçü'ye ulaşıldığı ve Abdullah Kürkçü'nün şimdilik toplanmayın dediği iddia edildi.
Yine abdullah Kürkçü'nün kendini arayanlara "gelsem acaba beni de alırlar mı" diyerek endişelendiği ve ilçe meydanı kalabalıklaşana kadar ortaya çıkmadığı iddia edildi.

 Cumhurbaşkanı Recepe Tayyyip Erdoğan'ın sokaklar çıkın çağrısı ile Gecenin ilerleyen saatlerine  kadar  Çamoluk Merkez ve köylerden Çamoluk meydanına akaın eden vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşayarak,"Başkan nerede başkan nerede" diyerek Belediye başkanı Savaş Akarçeşme'ninde meydanda olmamasına tepki gösterdi.
Bu tepki üzerine belediye çalışanları Savaş Akarçeşme'nin Balıkesir Erdek'te olduğunu  açıkladılar.
Yapılan açıklamada; Savaş Akarçeşme'nin kayınpederinin rahatsız olduğu ve bu nedenle orada olduğu açıklandı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar, duyarlı vatandaşların organize ettiği toplantı saat 04:00 sularında sabah namazı için sonlandırıldı.
Ortaya çıkan bu duruma vatandaşlar sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
Bu tepkilerin en net olanını daü, Yazılar Mahallesi Eski Dernek Başkanı Rüstem Sakızcı ortaya koydu Sakızcı Facebook sayfasından, "Saat 01 olmuş merdivenlerde Çamoluk Akparti Teşkilatın kapılarının açılmasını bekliyorum iyi günde davul çalanlar bugün nerde acaba...!" paylaşımda bulundu.

Çamoluk Haber






Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2016, 13:06

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Çamoluk lu
Çamoluk lu - 8 yıl Önce

Çamoluk ta ak Partili yok menfaat için akparti li oldular menfaatleri olmasın ne oy verirler nede savunurlar esas fetö cü bunlar benim görüşüm bir vatandaş olarak çamoluk ilçe Teşkilatı acilen fesh edilmesi lazım. 80 yaşında. Biri biri duvar Çoban ı. Hangi birini sayıym al biri ni vur ötekikine.

istanbul
istanbul - 8 yıl Önce

Belediye başkani fetöcü calişan bazi kesimler ayni

Lutfu lortoglu
Lutfu lortoglu - 8 yıl Önce

Bu ulkenin cumhur baskani canini hiçe sayip kellekoltukta meydanlara inerken. Acaba gelsem benide alirlarmi. Diye endişelenenlere yaziklar olsun.o makamlara layik değilsiniz derhal bulunduğunuz makamlari terk edin .ölürsekde hak yolda ölelim.elinde hic bir sey yokken tanlara karşı yuruyenler enayimiydi

gerekirse
gerekirse - 8 yıl Önce

acaba yayınlar mısın bilmiyorum. sn.editör, bu nasıl haberciliktir, anlaşılır değil. zan üzerinden kişisel kininiz ve nefsiniz için haber yapmışsınız, sana yazacak kelime bulamıyorum. velev ki savaş bey yada abdullah bey senin iddia ettiklerini düşünmemiş olsunlar. her iki siyasetçide çamolukta yaşıyor, darbeyi bizim kadar hissetmemiş ve beklenen tepkiyi verememiş olmaları onların bir eksikliği mi ki bunu haber yapmış, yine yaftayı yapıştırmışsın... bu nasıl bir ruh halidir ki insanların, fetöye darbecilere (Allah onları kahretsin, bu arada hep küçük yazıyor) bu kadar tepkili olduğu dönemde böyle bir haber yaparak çamolukumuz'u hedef göstermeye çalışıyorsun. biraz akıl izan olsa bunları yazmazsın... bu yaptığınız her şeyden önce delikanlılık mı? nasıl bir ruh halinin dışa yansımasıdır. adın gibi bilmiyor musun? bu insanları darbe karşıtı olduğunu, ben bunların çocukları ve akrabaları ile tankların önündeydik sen evinde uyuyorken, biraz akıllı ol, kişisel kininden kendini arındır

Editör: Keşke isminizi de yaza bilme cesaretini gösterip yüz yüze bu konuları görüşebilseydik. Ama yorumunuz bizi hedef aldığı için yayınlıyoruz isim olmasa da.

gerekirse
gerekirse - 8 yıl Önce

yayınlarsın herhalde...i̇smimi yazmamamın uygun olduğunu düşünüyorum. senin yaptığını yapmamak için yazmıyorum. amacım show yapmak, birilerine yaranmak olmadığı için yazmıyorum. yoksa hiçbir şeyden korkmayız evelAllah.... nasıl bir ruh halinin dışa vurumusun efendi!, anlaşılır değilsin... insanda biraz akıl, izan memleketini düşünme olur... bu insanlar senin hemşehrilerin bakacağın yüze karşı niye böyle alenen, elinde bir güç var diye köpürüyorsun... şimdi bir internet sitesi de birisi kursa ve size her gün hakaret etse ne yapabilirsiniz. elinde bir imkan varsa bunun insanımızın hayrına niye kullanmıyorsun, fitneye, ayrıştırmaya sebep olacak yayınlar yapıyorsun. hataları görme demiyoruz, uygun bir dille eleştir diyoruz... çamoluklu bir darbeci tutuklandı ne demek. niye hep olumsuzlukları kaşıyorsun. bu insaflı bir davranış değildir. çamoluk'u sevmek böyle olmaz. senin bu yaptığın darbeciler kadar ağır değil, biliyor musun? onlardan bazıları halka silah çekme vicdansızlığını yapmadı.

Gerekirse; Sizin kendi kafanızda oluşturduğunuz senayodur maalesef. Ben kime hakaret ettim açıkla bilelim. Hakkımızda hain,çıkarcı,provakatör gibi bildiriler yayınlanıyor. Siz hiç benim belediye başkanı çalışmıyor, ya da yeterli hizmeti yapmıyor gibi haber veya yorumlarıma şahit oldunuz mu? Olamazsınız.
Oysa benim iddiam farklı. Ama her nedense kimse cevap vermiyor sayın gerekirse

Video
Video - 8 yıl Önce

Sn editör baştan sona yotube'daki video'yu izledim, savaş akarçeşme ile ilgili söyledikleriniz konusunda bu devletin savcıları harekete geçecektir, diye düşünüyorum. Ne yazık ki hizmet yapmak ayrı çeneyi tutmak ayrı, bu fetöcülerin en temel özelliği takiyedir, Bu apaçık bir riyakarlıktır. Münafıklıktır,asıl önemlisi insanlarımızın bunlara çok çabuk kanmasıdır. Başka bir gariplik de bu adamlar darbe başarılı olsa idi millete ne yaparlardı asıl içler acısı olan budur, bundan sonra çok uyanık olmak lazım...

Musa BAYINDIR
Musa BAYINDIR - 8 yıl Önce

yazık çok yazık...

o kadar şehit ve yaralı varken hala siyaset peşinde hala kişisel hırsların peşindesin. sizin ne farkınız kaldı şimdi postal seslerinden medet umanlardan. o kadar farklı bir tavrınız o kadar itici tutumlarınız var ki bu taraflı ve siyasi yorumlarınızı düşüncelerinizi çekemediklerinizi bir haber niteliğine sokarak milleti kandıramazsınız. yok o fetöcü yok öteki bilmem neci sen nerdeydin kardeşim madem ak parti ilçe teşkilatı çalışmıyor geç aday ol sen çalıştır madem beğenmiyorsun gir değiştir gidişatı ama çamur atma tekrar söylüyorum öküz altında buzağı aranmaz yeter artık mide bulandırıcı haberlerinizden bıktık. ayrıca ucu açık haber yapmaktan da vazgeçin varsa bilginiz belgeniz onları haber yapın kendi yorumlarınızı yazmayın. kalkıyosunuz hep acabalarla dolu bir haber artık zihinleri kirletmeyin acabalıhaberler istemiyoruz. hele hem taraflı hem siyasi haber kişileri hedef alan haber istemiyoruz biz doğru haber istiyoruz...

erdem cotul
erdem cotul - 8 yıl Önce

Ya hepinize yaziklar olsun ben bire bir ordaydim biz oraya ak partiyi mi korumaya gittik biz vstanimizi korumaya gittik evet ak partinin camlari kirildi isiklari acildi belediye baskani nerede diye bi tepki olmadi hadi bunu gecin camoluk sinifta kaldi diyorsunuz ya ben sizden supe ederim 1500 20)0 kisi yada daha fazlasi vardi o insanlarin haberini yapacagniza camoluk sinifta kaldi diye haber yapiyorsunuz


Editör Notu: Erdem Bey Haberi iyi okuyun. Haberde Çamoluk sınıfta kaldı demiyor, Çamoluk Ak Parti İlçe Teşkilatı sınıfta kaldı diyor. Biraz daha dikkat lütfen1


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205