Aday Adayları Müracatları Hızlandı

haziran Ayında yapılmasıu planlanan Millet Vekiliiği seçimleri için partilerde ki müracaatlar hızlandı.

Aday Adayları Müracatları Hızlandı

AK Parti ve CHP'den milletvekili adayı olmak için görevlerinden istifa eden aday adayları dün düzenledikleri basın toplantıları ile adaylıklarını açıkladılar.
AK PARTİDEN 4 İSİM BİRDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Milletvekilliği için aday adayları sayısının 30 civarında olması beklenen AK Parti'de dün 4 isim birlikte basının karşısına geçerek aday adaylıklarını açıkladılar.
AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden'in yanı sıra bazı Belediye Başkanları ile İl Genel Meclisi üyeleri ve partililerin katıldıkları aday adayı tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü; “Arkadaşlarımızı teşkilatımızdaki çalışmalarından ötürü kutluyoruz ve onları böylesi bir günde bizde teşkilat olarak yalnız bırakmıyoruz. Arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyoruz” dedi.
AK Parti Milletvekili aday adayları Şengül Şahin, Aytekin Şenlikoğlu, Abdullah Güney ve Yakup Akın'da yaptıkları ayrı ayrı konuşmalarda, birbirlerine rakip olmadıklarını birlikte mücadele edeceklerini ve hedeflerinin Giresun'da 4 milletvekilinin de tamamını almak olduğunu söylediler.
CHP DE KARAAHMETOĞLU'NA BÜYÜK COŞKU
CHP İl binasında düzenlenen törende ise Görele İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek partisinden milletvekili aday adayı olan Selahattin Karaahmetoğlu kürsüdeydi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, milletvekili Eşref Karaibrahim ile eski il başkanı ve milletvekili aday adayı Aykut Gezmiş'in de takip ettiği basın toplantısında Karaahmetoğlu'na partililerden büyük destek geldiği gözlendi. Karaahmetoğlu, zaman zaman alkışlarla kesilen konuşmasında, “Giresun gerçekten sahipsiz bir il. Hakkâri'den tek farkımız deniz kenarında olmamızdır” dedi. Karaahmetoğlu, 40 yıldır siyasetin içersinde olduğunu birikimi ile partisinin, milletin ve ülkesinin hizmetine talipli olduğunu kaydetti. Coşkulu konuşmasının sonunda Karaahmetoğlu'nu ilk kutlayan ismin milletvekili Eşref Karaibrahim olması ise dikkat çekti.

kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205