Ak Parti den 28 Günde 28 Proje

Ak Parti Giresun il teşkilatından 28 günde 28 proje

Ak Parti den 28 Günde 28 Proje
Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun İl Başkanı SabriÖztürk, düzenlediği basın toplantısında, Giresun için mega olan Ordu-Giresun Havaalanı ve Eğribel Tüneli projelerinin hayata geçirilmesinde önemli mesafeler alındığını belirtti.
Ordu-Giresun Havaalanı ve Eğribel Tüneli projelerine 'bitti' gözüyle baktıklarını vurgulayan Öztürk, bu nedenle Giresun'un için yeni hedefler koyma peşinde olduklarını kaydetti. Giresun için toplumun tüm kesimlerini ortak birlikteliğe çağıran Öztürk, şöyle konuştu: "Giresun için mega olan, havaalanı ve Eğribel Tüneli'nin hayata geçmiş ve belli bir safhaya gelinmiş olmasından sonra, Giresun için artık yeni hedefler koymamız gerekir. Çünkü güçlü bir iktidar var. Bundan Giresun’un da mutlaka payını alması gerekir. Gerek basına, gerek il teşkilatımız ve milletvekillerimize düşen, gerekse de muhalefete düşen şey Giresun için yeni hedefler koymak ve bunların yapılmasını hep birlikte el birliliğiyle temin etmektir. Ne kadar siyasi görüş ayrılığımız olsa da, farklı düşünsek de, mevzu Giresun olunca ortak paydada buluşmalıyız. Bu durumdan Giresun kazanır, kazançlı çıkabiliriz"
Giresun için 28 proje belirlediklerini ve bunları seçim süreci içerisinde açıklayacaklarını dile getiren Öztürk, "Biz yaptığımız değerlendirmeler ve yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda Giresun için '28 günde 28 proje' adıyla yeni bir konsept başlatıyoruz. Giresun merkez için 28 projeyi ana başlıklar olarak belirledik. Bunların çalışmalarını sürdürüyoruz. Her gün bir ya da iki tanesini, seçime kadar yarından başlamak üzere kamuoyuna deklare edeceğiz. Kamuyounun, basının, muhalefetn bu projelerin hayata geçmesi noktasında mutlaka iktidarı ateşleyici, iktidarı daha çok çalışmaya teşvik eden bir pozisyon almasını bekliyoruz. Giresun için yeni hedefler koymak, Giresun’un çıtasını biraz daha yükseltecek. Giresun’un marka değerini biraz daha geliştirecektir."
Öztürk, 28 proje arasında, belki hiç düşünülmemiş, ama açıklandığında herkesin "işte bu" diyebileceği, herkesin memnun kalacağı güzel prestij bir projelerinin de olduğunu, seçime birkaç gün kala bu projenin AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli tarafından açıklanacağını söyleyerek,"Bizi izlemeye devam edin." dedi.

Kaynak: Giresunekspres

YORUM EKLE
YORUMLAR
şaban varıcı
şaban varıcı - 13 yıl Önce

Selamünaleyküm. Sekiz senedir aklınıza gelmeyen Giresun şimdimi aklınıza geldi. Topal Osman lakabı ile bilinen Giresun şehrimiz bu zamana kadar hep kendi imkanları ile var olmaya çalıştı hemen, hemen ilk dernekleşme yoluyla kalkınma projelerine ilk adım atan kendi kendinin tanıtımını yapmaya çalışan güzide şehrimiz nedense bürokratların akıllarına seçimden seçime geliyor. Ama şunu iyi bilin ki Giresun sadakaları kabul edecek kadar küçülmedi, Dünyanın en iyi fındığı ve kirazını yetiştiren şehrimizin bu zamana kadar bir sürü yönetimleri gördü ama sizinki kadar unutulmadı. sizler ne kadar vaatler verirseniz verin ben inanıyorum,ki Giresun halkı artık sizleri inandırıcı bulmuyor. sizleri gündeme getirenlere,de gereken dersi vereceklerine,de inanıyorum.Tarımla ve hayvancılıkla geçimini sağlamaya çalışan halka şimdiye kadar ne verdiniz?En çok Şehit veren Vilayetlerden biriside Giresundur. yorumu hemşehrilerime bırakıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205