Ak Parti Giresun'da Güç Kavgası mı?

Ak Parti Giresun İl başkanı Sabri Öztürk ile Giresun Millet Vekilleri arasında kavga olduğu iddia edildi.

Ak Parti Giresun'da  Güç Kavgası mı?

  Giresun'da yayın yapan ve Ak partiye karşı sansasyönel yayınları ile tanınan,Giresun Time İnternet Sitesi, Ak parti Giresun İl Başkanı İle Millet Vekillerinin arasının açık olduğunu iddia etti.
Yayınladığı haberde,İl Başkanı Sabri Öztürk ile Millet Vekilleri,Nurettin Canikli,Mehmet geldi,ve Adem tatlının arasının açık olduğu bu nedenlede Millet Vekillerinin, İl başkanının telefonuna çıkmadıkları iddia edildi. daha önce yayınlanan haberlerde de Millet Vekillerinin  Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu nu Sabri Öztürk'e karşı desteklediklerini açıklamıştı.
ortaya atılan iddialar arasında,İl Başkanı Sabri Öztürk'ün görevden alınacağı ve İl Yönetimin feshedileceği de iddia edildi.

İlgili Haber;
Liste kavgası nedeniyle suların bir türlü durulmadığı AKP'de daha kırkı bile çıkmayan Başkan Öztürk ve ekibinin işbaşından uzaklaştıracağı ileri sürülürken, 3 milletvekilinin de yönetimle ters düştüğü yüksek sesle konuşuluyor. AKP kulislerinden yansıyan bilgilere göre, milletvekilleri Nurettin Canikli, Mehmet Geldi ve Adem Tatlı'nın Başkan Öztürk'ün telefonlarına çıkmadığı savunuluyor. Yine bir iddiaya göre, daire müdürlerine muhatap olarak İl Başkanı Sabri Öztürk'ün değil, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu'nun adres gösterildiği değerlendirmesi yapılıyor. Son olarak gazetemize konuşan Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu'nun Başkan Öztürk ile aralarının limoni olduğunu söylemesi için için kaynayan AKP'de iddiaların doğruluğuna işaret ediyor. İddilara ilişkin görüşlerini almak için kendisini telefonla aradığmız İl Başkanı Sabri Öztürk'ün ' müsait değilim' demesi ve akabinde de bize geri dönmemesi ' ateş olmayan yerden duman çıkmaz' yorumlarına sebep oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
KARABULUT
KARABULUT - 12 yıl Önce

Yorumlarınız yayın ilkelerine uymadığından yayınlanmamıştır.
Editör

İLGİNÇ
İLGİNÇ - 12 yıl Önce

YORUM İÇERİSİNDE HAKARET İÇEREN BİR CÜMLE YOKTU. YORUM SANA UYMADI DİYE YAYINLAMADIN. COK BÜYÜK BİR AYIPTIR BU. BİZE HAKARET SAYILILIR. YAZDIKLARIMI İYİ OKUYUNUZ EĞER YALAN YANLIŞ BİR ŞEY İSE VEYA HAKARET İÇERİYORSA YAYINLAMAMAKTA HAKLISINIZ DERİM. ANCAK SİZ DE BİLİYORSUNUZ Kİ ONLAR GERÇEK.KENDİ TUTTUĞUNUZ PARTİ DİYE BU SAYGIN SİTEYİ LEKELEMEYİN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205