Ak Parti Öztürk, ‘Yola Devam’ dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 4. Olağan Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede ise Sabri Öztürk güven tazeleyerek yeniden il başkanı seçildi.

Ak Parti Öztürk, ‘Yola Devam’ dedi

Öztürk, İl Başkanlığı görevinin zor ve zahmetli olmasına karşın değerinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

Görevlerinde gelip geçici olduğunu kaydeden Öztürk,“Bir gün bu siyaset, bu görev gelip geçecek. İnsanlarımızı mutlu edebilirsek, geride bir eser bırakabilirsek, kubbede hoş bir seda bırakabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Sabri Öztürk başkanlığındaki Ak Parti Giresun İl Yönetim Kurulu listesi ise şu şekilde oluştu; “Mustafa Karadere, Nail İpek, İbrahim Usta, Hakan Kormaz, Ziya Güngör Usta, Sezen Özdemir, Nihat Emiroğlu, İsmet Büyüktaş, İbrahim Erhan, Arzu Damcı, Emrullah Çakırmelikoğlu, Tarık Çakır, Şükrü Kahraman, Ziya Musaoğlu, Temur Yayla, Ender Taşhan, Mustafa Aydın, Naim Elmas, Beytullah Kaygusuz, Nimet Pir, Ahmet Acar, Yeşim Güngör, Osman Özcan, Mustafa Pul, Yusuf Taş, Banu Aliustaoğlu, Servet Bozbağ, Ayşe Çetin, Yusuf Ulu, Yüksel Turan, Özlem Yeşilalioğlu Külekçi, Ümran Yücel, Canan Aydın Tezci, Mustafa Güler, Gürsel Yılmaz, Faruk Hancı, Çetin Öztürk, Abdüsselam Çağırıcı, Mustafa Ayhan"

Giresun Ekspres

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205