Ak Parti'den Çamoluk'a Teşekkür Ziyareti

Ak Parti Giresun Milletvekilleri teşekkür için Çamoluk'a geldiler.

Ak Parti'den Çamoluk'a Teşekkür Ziyareti

 1 Kasım seçimleri ile  adını Türkiye beşinciliğine yazdıran Çamoluk'a, Milletvekillerinden teşekkür ziyareti.
Giresun'dan Ak Parti adına Milletvekili seçilen, Nurettin Canikli, Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk kendilerine %84 oy oranı ile destek veren Çamoluk'a gelerek vatandaşlara teşekkür ettiler.

3 Kasım 2015 salı günü gerçekleşen ziyarette Milletvekillerinin yanısıra Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı'da Çamoluk'a geldi.
Çamoluk'a gelen Milletvekillerini ilçe girişinde,Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme,İl Genel Meclis Üyeleri Abdullah Kürkçü,Orhan Uzun Ak Parti İlçe Başkanı Hafız Geco ve vatandaşlar karşıladılar.

Çamoluk Akparti İlçe teşkilatında vatandaşlarla sohbet edip onların istek ve şikayetlerini dinleyen Milletvekilleri daha sonra Çamoluk'tan ayrıldılar. 

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 22:42

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 8 yıl Önce

ülke genelinde, ilçelerde beşinci, giresunda birinci olan çamoluk ilçemiz çitayi yükselmiş olup, 30 yatakli hastane projesinin de çitasini yükseltmiş olup, 150 yatakli bölge hastanesi neden olmasin. çamoluk ilçemiz için bir çilgin proje ise, çamoluk - findikli, koçak, bayirköyü, sarpkaya köyünden aşağıya irmak boyu duble yol ile hiç rampa çikmadan akincilara ve suhşehrine ulaşmasi projesi.. denizin altinda üç katli yol yapan büyüklerimiz için çamoluk - grup zagpa yolu hiç de zor değil. bu yol yapildiğinda istanbul yolu 30 km. daha kisalacaği gibi, çamoluk ilçemizin ekonomisi ve nüfusu artacaktır. ilçemizin nüfusunun artmasi için öncelikle yol ve tam teşekküllü 150 yatakli bölge hastanesinin yapilmasidir. ulaşimi ve hastanesi olmayan bölge her zaman göç vermeye devam edecektir. 1 kasim seçim sonuçlarina göre çamoluk bu hizmetleri hak ettiğini düşünmekteyim... zagpa - bayirköyü

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205