Ak Partili Nilüfer Demir den Memur-Sen'e Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Nilüfer Demir'den Memur-Sen’i Ziyaret Etti.

Ak Partili Nilüfer Demir den Memur-Sen'e Ziyaret

 

Ak Parti Giresun Milletvekili aday adayı Nilüfer Demir Memur-Sen’e yapmış olduğu ziyarette özellikle Giresun da yetkili ve etkili olan Memur-Sen ile eğer listeye girerde seçilirse onların görüşlerini de alarak ortak çalışacaklarını beyan etti. Türkiye de ve dünyada Sivil Toplum Örgütlerinin gücünü çok iyi bildiklerini söyledi. Özellikle çalışanların sorunlarını çok iyi bildiklerini sendikal konularda 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumla beraber düzenlenmesi gereken yasal düzenlemelerin takipçisi olacağını ve şu anda mevcut olan sendikal faaliyetlere izin veren 4688 Sayılı Yasanın biran önce değiştirilmesi gerektiğini bunu da çalışanlarla birlikte ve onların görüşleri alınarak en iyisini yapmaya hazır olduklarını inşallah seçildikleri takdirde bu konuyu ivedilikle gündeme getirip memurumuzun ve çalışanlarımızın önündeki engellerin kaldırılacağını sözlerine ekledi.

Daha sonra memurlarımızın da mutlaka yasal olarak siyaset yapmasının önündeki engelin kaldırılması gerektiğini çalışanlarımızın sorunlarına hakim olduğunu ve meclise gittiğinde mutlaka gerekli yasal düzenlemelerin çıkması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Sendika ziyaretinde Memur-Sen’in birim başkanlarından Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa öz, Sağlık-Sen adına Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kandemir, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Kartal, Büro Memur-Sen İl Başkanı Abdurrahman Genç, Bem-Bir-Sen İl Başkanı Mustafa Demir ve tüm sendika konfederasyonlarının yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Memur-Sen birim başkanları ise yapılan ziyaretten dolayı Ak Parti Milletvekili aday adayı Nilüfer Demir’e teşekkür ettiler. Kendisine başarılar dilediler ve ziyaret sona erdi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205