Ali Tatar; Dursun Duyan Disipline verilecek

MHP İlçe Başkanı Ali Tatar da bir açıklama yaptı.

Ali Tatar; Dursun Duyan Disipline verilecek

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan'ın Çamoluk'a verilecek kamyon ile ilgili engellemenin olduğuna ilişkin yaptığı açıklamaya karşı bir açıklamada MHP Çamoluk İlçe Başkanı Ali Tatar yaptı.

Ali Tatar yaptığı açıklama ile Dursun Duyan'ı yalanlarken, parti displinine uymayan ve Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hareket edilmesi sebebiyle disiplin kurulunu işletecekleri yönünde açıklamalarda bulundu.

Ali Tatar yazılı olarak yaptığı açıklamada;

Kıymetli hemşehrilerimiz, son günlerde Milliyetçi Hareket partisi İl genel meclis üyesi  Dursun DUYAN tarafından ortaya atılan asılsız iddialardan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk İlçe Başkanı olarak kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapmak hasıl olmuştur.

İl genel meclis üyemiz Dursun duyan 18 Ocak 2020 tarihin de kendi sosyal medya hesabından (Facebook) yapmış olduğu açıklama da “Çamoluk Belediyesine Giresun İl Özel idaresinden alınmak üzere olan kamyonu sırf bana haber vermediniz diyerek il başkanını arayıp durdurtan Çamoluklu siyasetçiyi hiç merak ediyor musunuz kıymetli hemsehrilerim” diye beyanda bulunmuştur.

Yapmış olduğu bu açıklama sonrasında sosyal medyadan yapılan baskılardan 18 gün sonra, 6 Şubat 2020 tarihinde İl Genel Meclis Kurulun da yapmış olduğu konuşmada “kamyonun kim tarafından engellendiğini açıklamış ve bu siyasetçinin Ak Parti Çamoluk İlce Başkanı Davut Çukuryurt” olduğunu beyan etmiştir.

Kıymetli hemşehrilerimiz;

İl Genel Meclis üyemiz Dursun Duyan’ın yapmış olduğu açıklamalar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Dursun Duyan’ın yapmış olduğu bu asılsız iddialar başta ilçe başkanı olarak sahsımın, Belediye Başkanı Fatih Düz ve hiçbir teşkilat mensubumuzun bilgisi dahilinde değildir. Dursun Duyan tamamen fevri, şahsi ve çıkarları doğrultusun da hareket ederek bu açıklamaları yapmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatı olarak herhangi bir grup kararı olmadan yapmış olduğu açıklamalar hakkında parti organlarımız Dursun DUYAN ve diğer partili kişiler hakkında gerekli işlemleri başlatmış durumdadır. MHP İç Tüzüğüne aykırı hareket ederek partiye zarar veren parti üyesi arkadaşların hakkında gerekli işlemlerin yapılması için İl Başkanlığına gerekli müracaatlar yapılmıştır. Bizler, MHP mensupları olarak ana prensibimiz; Lider, Teşkilat, Doktrin kavramlarını, önce ülkem ve milletim sonra parti ideolojisi ile hareket eden bir yapıya sahibiz.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti ilçe teşkilatları olarak bizler, sayın genel başkanlarımızın talimatları doğrultusunda hareket ederek Cumhur İttifakı çerçevesinde ilçemizin sorunlarını çözmek için üstün gayret ve çaba göstermekteyiz. Bu vesile ile Cumhur İttifakına zarar gelebilecek fevri davranışlardan uzak durulması husunu; tüm teşkilat mensuplarımıza bildirmek istiyorum.dedi.

Çamoluk Haber

Çamoluk HaberAli TATAR

Milliyetçi Hareket Partisi

Çamoluk İlçe Başkanı

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
ragıp elibol
ragıp elibol - 4 yıl Önce

ne demişler çoluk çocukla etme muhabbet sonra çekersin zahmet kürkçüyü arattırdınız

mindavallı
mindavallı @ragıp elibol - 4 yıl Önce

Sayın Mindevallı; Yorumlarınızda itham bulunduğu ve müstear isimle yaptığınız için yorumunuz yayınlanmamıştır.

Muharrem MEST
Muharrem MEST - 4 yıl Önce

Bir kamyondur gidiyo bir kaza bela olmadan birileri firene basarsa iyi olacak bir bizle ugrasacaginiza Çamoluk için ne hizmet yaparız diye ugrassaniz ya kadrosuz memleket im ne hallere dustú bir dahakine alırsınız kamyonu nun ????

Muharrem MEST
Muharrem MEST - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum

Nadir önge
Nadir önge - 4 yıl Önce

Durust mert ve dava adami kalmadigi su gunlerde DURSUN DUYAN gibi temiz siyasetci istiyoruz ve sizin hicbir yazdiniza inanmiyoruz . . . !

Sonuna kadar yanindayiz dursun duyan sunu soylemeden de gecmek istemiyorum dursun duyan,dan once neden hic bole konular guncem olmuyodu cunki adam calisiyo diyer baskanlar ve meclis uyeleri CAMOLUK adina birsey yapmamistir hepsi koltugunda oturup yan gelip yatmistir sonuna kadar yanindayiz DURSUN DUYAN .

ÇAMOLUK lu
ÇAMOLUK lu - 4 yıl Önce

Sayın Çamoluklu; Yorumlarınızda itham bulunduğu ve müstear isimle yaptığınız için yorumunuz yayınlanmamıştır.
Editör

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205