Ataşehir Belediyesinde iki Çamoluk’lu Meclis Üyesi

Ataşehir' de Çamoluk'lu iki aday da Belediye Meclisine girdi.

 Ataşehir Belediyesinde iki  Çamoluk’lu  Meclis Üyesi
30 Mart yerel seçimlerinde Ataşehir’de iki Çamoluk’lu meclis üyesi oldu, Ekrem Köse, Saim Başkan
Ekrem Köse CHP’den kontenjan adayı  olarak  girdiği seçimler de  partisinin seçimleri kazanması ile birlikte meclise girdi.
Saim Başkan’da  Ak Parti’den 13. Sıra Meclis üyesi adayı olarak katıldığı seçimlerde  partisinin 15 meclis üyesi kazanması ile birlikte  Belediye Meclis Üyeliğine seçildi.
Her iki aday da seçimler de gayretli çalışmaları ile ön plana çıktı.
Ataşehir’de Çamoluk nüfusunun yoğun olması da, Çamoluk’lu adayları seçilebilir yerlerden  aday gösterilmelerinde etkili oldu.
37 üyeli Ataşehir  Belediye Meclisine, CHP 18 + 4 kontenjan adayı ile birlikte  toplam 22 Meclis üyesi gönderirken, Ak Parti , 15  adayını meclise gönderdi.
CHP’den Seçilen Ekrem Köse Çamoluk haber’e yaptığı  açıklama da, ”biz seçimlerden önce de söyledik, Ataşehir’ de en az iki Çamoluk’lu aday olsun diye. Şimdi bizim dediğimiz gibi oldu. Parti önemli değil, önemli olan nüfus yoğunluğu olan Çamolukluların Ataşehir Belediyesin de kendi temsilcilerinin olmasıdır. Kapımız herkese açık. Tüm hemşerilerimiz  rahatlıkla gelip sorunlarını  anlatabilir. Biz elimizden geldiğince kendilerine yardımcı olacağız. Asla bize oy verdi ya da vermedi gibi bir ayrım yapmayacağız dedi”.
Çamoluk haber olarak her iki meclis üyesini de seçildikleri görevlerinden dolayı kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
sezai bakırha
sezai bakırha - 10 yıl Önce

değerli ekrem kardeşimize ve ataşehir belediye başkanına şimdiden başarılar dilerim evet birzamanlar ekrem arakadaşımızı bazı konularda elleştirmiştim şu andada tek başına çıkmşolduvu ve kazandığı melcis uyelivini çanı gönülden kutluo ve hayırlara vesile olmasını yüce allahtan niyaz ederim hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205