Ayıp Ettin Canikli

Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin aday tanıtımında ortaya çıkardığı görüntü tepki çekti.

Ayıp Ettin Canikli

 Giresun 19 Mayıs Spor Salonunda saat 10:30’da başlayan tanıtım organizasyonuna Canikli'nin tabancası damga vurdu.
Giresun ve ilçelerinn Ak Parti Belediye Başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda sahneye çıkan Milletvekili Nurettin Canikli'nin, belinde taşıdığı silahın açıkça görülmesi, katılanlar arasında ve ulusal medyada tepki çekti.
Toplantıya katılan ve haberi basından duyan vatandaşlar;"Bir milletvekili halkın önünde kabadayı gibi silah teşhir etmesi hiç de hoş değil. Vekil konuşmasını yaparken ya da halkı selamlarken,daha derli toplu ve kendine dikkat ederek bu nahoş görüntünün ortaya çıkmasını önleyebilirdi."dediler.
Silahın Karadeniz insanı için vazgeçilmez olduğunu,ancak onu taşımanında bir usul ve kuralı var diye konuştular.
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem MEST
Muharrem MEST - 10 yıl Önce

2 senesi kaldı idare edin

sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

çünkü onu o ortamı hazırlıyan biz hlklarız çünkü sayın canikli ile yada ilçemize geldiğinde ona nası davranacamızı şaşırıyoz sounlarımızı dile getirecemiz yerde sırtını sıvazlıyıp okşuyoz aman ha incilmesin bide meşur şahşahımız var güzelginede şahşahlıyoz yani alkışlıyoz oda çıkıyo paşalrgibi kürsiye aklna ne gelirse tüm palavraları sıkıyo arkadada bir dünya masıraf ne oldu miletin vekili geldi güzel avırladk diye bizlerde övünüyoz şimdi de silahı gözüktü diye dövunuyoz bizler döva edelim sayın vekilimiz silahını çıkarıp konuştuvu kürsiye komamış zanedersem oda edaptendir herhalde..

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205