Banka Çamoluk İçin Olmaz sa Olmaz !

HAS Parti Çamoluk İlçe Başkanı Ümit Akmaz,Çamoluk'un sorunlarıyla ilgili Basın açıklaması yaptı.

Banka Çamoluk İçin Olmaz sa Olmaz !

 

HAS Parti İlçe Başkanı Ümit Akmaz Çamoluk Sorunları ile ilgili olarak,basın açıklaması yaptı.

İlçe Başkanı Ümit Akmaz yaptığı açıklamada MHP’li Millet Vekili Murat Özkan tarafından verilen  ve Çamoluk Ziraat Bankasının akibetini sorduğu, soru önergesini desteklediklerini,Çamoluk’la ilgili olarak hangi parti ve kim tarafından olursa olsun Çamoluk için yapılan hizmet ve girişimleri desteklediklerini ve bu çalışmaların soru önergesiyle kalmamasını ve konunu takipçisi olunması gerektiğini bildirdi.

Ümit Akmaz Yaptığı yazılı açıklamada,Çamoluk’ta Bankasızlığı ancak Çamolukta yaşayan bilir. Onun için verilen soru önergesini destekliyoruz,İnşallah bir sonuç alınır ilçemiz adına” dedi

İlçe Başkanı Akmaz,Mevcut Dijital Bankanın çözüm olmadığını ve bunun nihayi çözümmüş gibi takdim edilmesini de  hoş karşılamadığını  söyledi.

Dijital Bankanın belli işlemleri gerçekleştirebildiğini söyleyen Akmaz, “Devlet 2 yıl ödemesiz 7 yılda geri ödemeli hayvancılıkla ilgili kredi verdi. Alucra Ziraat Bankasına sorulsun Çamoluk’tan kaç kişye verdiler bu krediden. Bunları sorgulamak lazım,Çamoluk Esnafına ne kadar yardımcı oluyorlar. Devlet Dairelerindekiler de işlerini halledemiyor ve mutlaka şubeye gitmek zorunda kalıyorlar.

Tüm bu nedenlerden dolayı ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için,ekonomik canlanmanın da sağlanabilmesi adına mutla ama mutlaka Ziraat Bankasının İlçemize gelmesi gerekmektedir.

Telekom Gidecekmi?

Ümit Akmaz daha önce Çamoluk Haber’in gündeme getirdiği Türk  Telekom’un gideceği ile ilgili olark ta “İnşallah bu konuda tahminlerimiz bizi yanıltır, Daha önce Telekom’un iki çalışanı vardı ve bunlardan biri geçici görevlendirmeyle Alucra’ya gönderildi,Çamoluk’lunun yoğun baskıları sonucu personel tekrar geri gönderildi. Ancak bir anda diğer personel’in tayini çıktı ve Çamoluktan ayrıldı.” Diyerek  korkularının seçimlerden sonra buradaki Telekom Şubesinin kapanması olduğunu açıklayan Akmaz, emekli olan personel’in yerine geçici görevlendirmeyle  personel  gönderildiğini  söyleyerek “İnşallah düşündüğümüz gibi olmaz ve seçimlerden sonra bu şube de kapanmaz çünkü, Adliye ve Tarım Kredi Kooperatifide Çamoluk'tan böyle gitmişti” dedi

Akmaz yaptığı açıklamada;

2009 yılında projesi çizilen, ilçemiz adına yapılması düşünülen Hükümet Konağı konusunda da "neden bir şeyler yapılmıyor proje çizilmiş her şey hazır yanıbaşımızdamızdaki komşumuz Gölova ilçesiadına çok güzel bir hükümet binası kazandırdılar Çamolukda da ilçenin ihtiyacı olan böyle bir binanın kazandırılması çok acil ihtiyaçtır diye düşünüyoruz.inşallah bu konud bir çalışma yaparlar. dedi.

Ümit Akmaz, geçtiğimiz günlerde Karedeniz gezileri dolaysıyla Giresun'a gelen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un il Binasındaki Tanışma sırasın da,Çamoluk İlçe Başkanı  olarak kendini tanıttığında,Numan Kurtulmuş'un Çamoluk güzel bir yer  diyerek Şiran-Çamoluk yolunun hizmete açılıp açılmadığını sorduğunu ve kendilerininde  az kaldı diyerek cevap verdiklerini belirtti.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
seyfi selvi
seyfi selvi - 13 yıl Önce

sayın başkanın açıkladığı açıklamalar çamoluk un gerçek sorunları onun için güzel bir açıklma yapmış kensisni kutluyorum

ahmed arif akar
ahmed arif akar - 13 yıl Önce

Ümit Akmaz a başarılar dilerim.bu yeni parti vesilesiyle siyasetin köreltici etkilerine karşı uyarmak isterim.doğrular ve yanlışlar siyasi duruş ve görüşe göre değişmez.maalesef siyasetle ilgili ülkemizde böyle bir algı var bazen doğruyu onaylamak için doğruyu yapanlar tarafımızda değil diye ketum davranıyoruz.hakkın sesi batılın,yalan ve yanıltıcı nın sesinden daha gür olmalıdır.

ahmed arif akar
ahmed arif akar - 13 yıl Önce

çamoluk taki müesseselere gelince durum gerçekten kötüdür.alucra haber de geçen hafta okuduk hükümet konağını bir yere itfaiyeyi bir belediye ye otogarı başka bir belediye ye yaptırmaya çalışıyorlar.bir kaç gün önce şebin medya da okuduk koyulhisar belediyesi devasa bir kültür merkezi yapıyor.Keza Gölova da toki ikinci etabı bitirdi.çevre ilçelerde atılımlar yapılıyor.bizim de kalkınma ile ilgili büyük problemlerimiz var ve siyasi kavga,menfaat kavgası sebebiyle gereken hizmet atılımını yapamıyoruz.
İstanbul da ciddi bir Çamoluk nüfusu söz konusu ve bunun bölgeye hizmet olarak dönmesi için hiçbir gayretimiz yok.ilçemizin köy görüntüsünden kurtulması için kamu kurumları yeni bir vizyonla yenilenmeli.toki nin ilçenin çehresini değiştirecek yapılanması olmalı.istihdamla ilgili acil çalışmalar yapılmalı.bu aciliyet kesbeden durumlarda herkes ittifak halinde sorunun seslendirilmesine ve çözüm önerilerine yardımcı olmalı.

selahattin kucukarslan
selahattin kucukarslan - 13 yıl Önce

baskan sızı kutluyorum çamolun yuz derdınden bırını nazıkce dıle getırmıssnız sıyaset halkı ıcın yapılır halkın sesı partısıne de bu yakışr bu ulkede sıyasetı kendısı ıcın yapanları artık camoluklu tanıyacaktır baskan sızlerden camolun sorunlarını bır bır dıle getırmenızı ve takıpcısı olmanızı beklıyoruz saygı ve sevgılermı sunar herkesı selmlıyorm.ı

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205