Başkan Adayları Kahvaltıda Bir Araya Gelecekler.

Çamoluk Derneği Belediye Başkanlarını kahvaltıda buluşturacak.

Başkan Adayları Kahvaltıda Bir Araya Gelecekler.

 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını İstanbul'da devam ettiren, Çamoluk Belediye Başkan Adayları, 7 Mart 2019 perşembe günü, Çamoluk Derneğinin organize ettiği kahvaltıda bir araya gelecekler.
Çamoluk'ta oy kullanacakların büyük bir kısmının İstanbul'da yaşıyor olması nedeniyle, Belediye Başkan adayları da çalışmalarını İstanbul'a yoğunlaştırmış durumda.
Kanaat önderi, Dernek Merkezleri ve bire bir vatandaşları ziyaret ederek destek isteyen Çamoluk Belediye Başkan adayları, Çamoluk Derneğini de ziyeret etmek istediklerini gündeme getirince, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik'in teklifiyle, üç başkan adayı kahvaltıda bir araya gelme kararı alındı.
Konu ile ilgili olarak, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik yaptığı açıklamada, "Dernek olarak, ilçemiz için yarışan üç adaya da aynı mesafedeyiz. Bu sebeple, Belediye Başkan adaylarımızla tek görüşmelerde ortaya çıkabilecek yanlış anlaşılmalara sebep olmamak adına, değerli başkan adaylarımızı ve ekiplerini kahvaltıya davet ederek burada toplu görüşmeyi daha uygun bulduk.
Başkanlar da bu teklifimize sağolsunlar olumlu yaklaşım sergilediler" dedi.
Çamoluk Derneğinin Çamlıca'daki Genel Merkezinde gereçkeleşecek olan kahvaltı 7 Mart Perşembe günü saat: 10:00'da başlayacak.
Kahvaltıya, Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Musa Varıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Fatih Düz ve Saadet Partisi Çamoluk Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akarçeşme ve  ekip arkadaşlarının katılması bekleniyor.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019, 14:46

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih Aydın
Fatih Aydın - 5 yıl Önce

Çamoluk Derneginde "ilkleri" yaptigimiz dönemlerdi. 2014 secimlerinde de her 3 adayimizi televizyon programina davet etmistik. Moderatorlugunu bizzat yaptigim programa, adayimizin biri katilmamis su an Sariyer'den aday olan diger adayimiz da pek varlik gosterememisti. Netice itibari ile Camoluk Dernegi yine kendine yakisani yapiyor. Umarim birligimize ve dirligimize katkısı olur.

Orhantorun
Orhantorun - 5 yıl Önce

Camoluk hayırlı olsun vatana millete hizmet lerini bekleriz musa variciya camoluk ıyi hizmet lerini bekleriz

Doğan Gülep
Doğan Gülep - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun tüm adaylara başarılar diliyorum

Nazım Tepeyurt
Nazım Tepeyurt - 5 yıl Önce

Hayırlı olsun Tüm Adaylara Başarılar Dilerim....

Adem düzyurt
Adem düzyurt - 5 yıl Önce

Çamoluk yeşil vedimiz için hayirli olsun Allah yar ve yardımcılari olsun çamoluk yeşil vadimize bu sefer cumhurun büyük ortağı mehepe fatih başkanla damgasini yuracak cumhurun ihtfakina düşen paydan çamoluk payina düşeni fatih başkanla alacak bundan kimsenin şüphesi olmasin

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 5 yıl Önce

takdir edilecek bir davranış, kutlarım. ancak, bu toplantı pazar günü sabah 10.00'dan 16.00'ya kadar olsa ve tüm yöre halkı katılsa idi. bu toplantıya yörenin yetişmiş mimar - mühendis- turizm -tarım ve hayvacılık bölümünü okumuş arkadaşlarıda davet ederek ilçemizin kalkınması konuşunda beyin jimlastiği yapılsa idi. yöremize yeni fikirler - yeni projeler üretilmediği sürece ne yazık ki bir arpa boyu ilerleyemeyiz. öncelikle, yöremizde bir kooperatif mutlaka kurulmalı ve vatandaş ucuza ihtiyacını karşılayabileceği gibi, üreticide ürettiğini satabilecektir. yöremizde kurulacak kooperatif sayesinde her şey ucuz olursa insanlar şehre göç etmeyecek ve nüfus sorunu ortadan kalkacaktır.. hayırlı olsun

Yücel aydin
Yücel aydin - 5 yıl Önce

Gercekten çamolugumuza baktigimizda akp yonetimlerinin muthis hizmetleriyle gercekten ilklerin gerceklestigi ,modern bir avrupa kentini aratmayan bir ilçe ile karsi karsiyayiz...Altyapi ve kanalizasyon sorunu olmayan ve ırmağa bir damla tuvalet giderinin verilmedigi.
Üniversitemizin merkez kampüsünün oldugu.
Tum devlet ve ozel bankalarin sube açmakta yarıştığı
Ozel hastane zincirlerini barindiran.
Tarım kooperatifi nin tüm köylülerin uretiklerini nakit aldığı.
İlcemizin en zenginlerinin koşarak en başta girmeye çalıştığı (varlık) tanzim kuyrukları olan.
Yaz ve kış turizminin başkenti.
Her köyünde ilk orta lise ogretiminin en modern şekilde yapıldığı.
Suriyelilerin ve hatta katarlilarin bile akın ettigi .
Modern bir ilçe .. teşekkürler AKP!!!!!!!

Recai aydın
Recai aydın - 5 yıl Önce

“Bizzat! varlık gösteremediğini keşfederek de ilkleri” yapmış olmalısınız.
“Gönül” gözü açık olanlar keşfeder, yeni keşiflerle keşiflenesiniz. tebrikler.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205