Başkan'dan İlk açıklama

Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer (Mehmet) Güleç, Atanmasından sonra ilk açıklamasını yaptı.

Başkan'dan İlk  açıklama

 Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanlığına atanan, İş Adamı Muammer (Mehmet) Güleç Sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı.
Muammer Güleç Açıklamasında; Birlik beraberlik mesajları verirken,15 Temmuz sürecinden sonra  ortaya çıkan bazı gelişmelerle, Çamoluk'un dibe vurduğunu dile getirdi.


İşte, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç'in açıklaması:

Allahın Rahmeti bereketi tüm islam aleminin ve Çamoluk'lu hemşerelerimizin üzerine olsun.

Sevgili Çamoluklular: 15 Temmuzdan bu yana olumsuz bi süreçten geçiyoruz. İnşllah bu süreci birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağiz.Parti tüzüğümüz gereği bir atama yapılarak görevlendirildim.Yeri gelmişken bana bu görevi layık gören teşkilat mensubu arkadaşlarıma özellikle mülakata giripte ismimiz netletleştikten sonra, hiç bir kırgınlık duymadan, arkamda olduklarını beyan ederek destek veren, sayın Sadık Duyan,Davut Çukuryurt ve Remzi Tombul kardeslerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu aşamadan sonra artık Çamoluklular olarak en küçüğünden en büyüğüne sivil toplum örgütlerine kadar birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğimize canı gönülden arzu ediyorum.
Bu sebeple geçmişte görev yapan başta rahmetli Hafız Gecü olmak üzere parti teşkilatında görev alan veya gönül veren tüm teşkilat mesubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .aynı zamanda şahsımı telefonla arayarak veya sosyal medya üzerinden iyi dileklerini bildiren herkese teşekkür ediyorum .
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun .
Ak Parti
Çamoluk İlçe Başkanı 
Muammer Güleç...

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2017, 09:59

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muharrem MEST
Muharrem MEST - 7 yıl Önce

Hayırlı ve uğurlu olsun başarılar diliyorum yolunuz açık olsun

Halil İbrahim gerçek
Halil İbrahim gerçek - 7 yıl Önce

Değerli kardeşim üzerine almış olduğun kutsal görevde üstün başarılar dilerim bu zor dönemi inşAllah el birliğiyle anlatacağımız ı umuyor saygı ve selamlarımı gönderiyorum dualarımız sizinle olsun inşAllah halil İbrahim gerçek.

İbrahim koroglu
İbrahim koroglu - 7 yıl Önce

Sayin baskanim oncelikle camolumuz icin hayirli olsun Allah yardincin olsun insAllah iyi olur

SIRADAKİ HABER

banner200

banner196

banner205