Belediye Başkanı Fatih Düz'den Kamyon Açıklaması

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz son günlerde tartışılan kamyon meselesi ile ilgili açıklama yaptı.

Belediye Başkanı Fatih Düz'den Kamyon Açıklaması

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz Çamoluk Belediyesinin Giresun il özel idaresinde istemiş olduğu kamyonun verilmemesi ile ilgili konuların yaptıkları çalışma sonucunda bir dedikodudan ibaret olduğunun ortaya çıktığını söyledi . İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan'ın isim vererek Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Davut Çukuryurt’un Çamoluk’a verilmesi gereken kamyonu engellediğini açıklamasıyla birlikte ve bu iddiayı kendisine Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz’ün söylediğini açıklamasıyla gözlerin çevrildiği Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz konu ile ilgili olarak  kamuoyu açıklaması yaptı. İşte Fatih Düz’ün yaptığı açıklamanın tamamı:

“Kıymetli hemşehrilerim,

Bundan yaklaşık 20 gün önce İl Genel Meclis  üyemiz sayın Dursun Duyan, ilk önce Milliyetçi Hareket Partisi Çamoluk ilçe teşkilatı mensuplarını karalayıcı bir yazı paylaştı. Bu yazının hemen ertesi gün yine sosyal medyada İl Özel İdaresi'nden talep edilen kamyon ile ilgili kamuoyuna, engelleyen bir siyasetçi varmış gibi isim vermeden bir paylaşım yaptı. Yine 20 gün sonra sosyal medya hesabı üzerinden bu sefer İl Genel Meclisinde yaptığı konuşmada  kamyonu engelleyen kişinin Ak Parti ilçe başkanı sayın Davut Çukuryurt olduğunu ve bu bilgiyi şahsımın verdiğini iddia etmiştir.

Evet, bizim Belediyemiz adına bir kamyon talebimiz olmuştur. Bu süreç içerisinde Cumhur ittifakını istemeyen çekemeyen insanlar asılsız dedikodular çıkarmışlardır ve bu işi sayın Davut Çukuryurt tarafından engellendiği algısı oluşturulmuştur. Evet kamuoyunda böyle bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır ama zaman sonra bunun asılsız bir dedikodu olduğu meydana çıkmıştır. 

Nitekim bu süreç içerisinde Ak Parti ilçe başkanı sayın Davut Çukuryurt benimle beraber bu kamyonu alabilmek için bütün mücadelesini göstermiştir ve bütün yetkili yerlere müracaat etmiştir.

Göreve geldiğimiz günden itibaren AK Parti ilçe teşkilatı ile koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Kaldı ki bizim kamyon talebimiz sekiz ay önceydi. Sekiz ay önce böyle bir engel varsa ne için paylaşılmadı.  Bugün bu konu kamuoyunun önüne taşınması tamamen nefsidir, samimiyetsizlik tir. Burada Çamoluk’ un çıkarları gözetilmemiş sadece ve sadece kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda hareket edilmiştir.

 İlk önce ilçe teşkilatı mensuplarını karalamaya çalışan, daha sonra AK Parti ilçe başkanına ve bana şahsıma atıfta bulunan sayın encümen Dursun Duyan nefsine ve kibrine yenik düşerek maalesef böyle talihsiz bir açıklama yapmıştır.  Bu açıklama tamamen kendi düşünceleridir.  Bu açıklama ne şahsımı ne de partimi ilgilendirmemektedir. Yük kristal, eşek topal, yol uzun ve yokuş, mevsim kış işte o kristali sahibine kırmadan dökmeden iletmek gibi bir vazifemiz var. Emanetçiyiz neticede. İşte biz bu sorumluluk ve bilinçle çalışmalarımıza aynı hızla devam edeceğiz. Eğer bir gün gerçekten Çamoluk' un  hizmetlerini engelleyen biri çıkarsa elbette biz herkesten önce ona haddini bildirir ve kamuoyu ile paylaşırız.

 Ağızdan çıkan kulaktan döner, kalpten çıkan kalbe gider. Kimse ne oldum dememeli, kendini dev aynasında görmemeli. Kendi menfaatleri ve çıkarları için yola çıktıkları arkadaşlarını yolda değişmeye kalkanlar, hem yolunu hem dostlarını kaybeder.

Takdir siz hemşehrilerimizindir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Fatih DÜZ 

Çamoluk Belediye Başkanı”

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2020, 10:00

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sedat düzyurt
Sedat düzyurt - 4 yıl Önce

Fatih Düz başkan noktayı koymuştur bundan sonra herkes attıgı taşada vurdugu kuşada eyi bakacak Taşı atmaya niyet ettinmi o kuşun eti yenirmi yenmezmi diye düşünecen öyle atacan o taşı yoksa vurduğun kuşu öldürmekten öte gitmez...

Metin ÇOLAKEL
Metin ÇOLAKEL - 4 yıl Önce

Çamoluk'a hizmet için yola çıkanların, henüz yolun başında böyle polemiklere girmesi sonucu ancak Çamoluk kaybeder; Bu olayı bir kaç gün önce duyduk ve inanın çok üzüldük. YALAN ile FIRILDAK ile siyaset yapmak isteyenlerin durumu ortada, Lütfen şahsi menfaat ve çıkarları bırakıp, gerçekten hizmet aşkı taşıyan ve elini taşın altına koyan kardeşlerimize yardımcı olalım, hiç değilse gölge etmeyelim.
Bu anlamsız tartışmaya gerekli ve isabetli açıklamayı yapan FATİH başkanımızı teşekkür eder, başarılarının devamın temenni ederim; Allah işinizi kolaylaştırsın, ayağınıza taş değmesin.
Selam ve dua ile.....

Veysel duymaçaa
Veysel duymaçaa - 4 yıl Önce

Arkadaşlar birbirimizi karalayarak biyere varamayız ancak birlik olursak hedefe ulaşırız kulaktan dolma laflara itibar etmeyelim çamoluk hepimizin sahip çıkalım ALLAHA emanet olun

sa
sa - 4 yıl Önce

İsiminizi belirtmeden itham da bulunduğunuz yorumunuz yayınlanmamıştır.
Editör

ZEYNEL kılıçdere
ZEYNEL kılıçdere - 4 yıl Önce

Sayın başkanım aciklamani okudum çok teşekkür ederim başarılar dilerim yolun açık olsun inşAllah hayırlı geçeler dilerim

Bahtiyar kor
Bahtiyar kor - 4 yıl Önce

Sizi kutlarım sayın başkanım hiçbir çamoluklunun çamoluğa gelecek hizmeti engelleme gibi bir davranış içerisine gireceğini düşünmüyorum bu arkadaşımızı yaptığı açıklama ve paylaşımlarını gençliğine tecrübesisliğine bağlıyorum kaş yapayım derken göz çıkarmıştır çıkıp özür dilemelidir çalışmalarınızda başarılar dilerim başkanım.

Tahsin Dağıtmaç
Tahsin Dağıtmaç - 4 yıl Önce

Allah yolunuzu izinizi açık etsin inşAllah

haci osman yilmaz
haci osman yilmaz - 4 yıl Önce

Allahim yolunu bahtini acik etsin baskanim Allahim gonlune gore versin


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205